Wednesday, May 19, 2010

~ CeLeBrAtE BirThDaY HuBbY ~

Sowli... lambat update la.. hehehe.. almaklum la... sibuk sikit... nie last week my birthday hubby so angah dah pun sambut apa hadiah??? ermm... bak kata siti biarlah rahsia......... heheh sorry benda yg personal terpaksa angah rahsiakan yekk Ni celebrate birthday hubby ngan keluarga mertua angah so kitaorang rancang nak gi 1 tempat dan kumpul di sana....
dalam perjalanan ke pelabuhan klang sempat lagi hubby joint ku hahaha...

sayang gambar tak cantik kan.... guna laling angah la.. apa lagi...

tada.......... nie la tampatnya yang angah pergi last week 
korang mesti tanya mana gambar time makan kan?? hehehehe sorry ye.. dah kusyuk makan sampai terlupa nak snap2 bila dah kuar baru teringat.. so tu jer yg angah dapat kongsi2 ngan korang ye... sowriii hehehe

16 Budak comei:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

wahh..dulu mmg nk g makan seafood kt sane..
mmg sedap ek angah?
waduh..kecur airliur tgk udang galah..

biar pun alergic,tetap telan jek!

AngahSayang2314 said...

bole la fasya.. dari tak ada...heheheh

LYaFRINA said...

waa.. bestnyer angah...
tmpatnya pon..nmpak cam best sgt.. suasana memainkn peranan pting dlm mood makan2 ni.. hehehhee

Yana@Nana said...

wah sedapyer.. tapi yan tak boleh makan sea food..dapt tengok aja lah..
huhu ;(

Kesatria Baja Hitam said...

heh.rasanya tak terlambat lagi nak wish.happy mothers day
(:

AnnFrendly Garden said...

wah........
adaaaa udang gergasi kat entrance restoran tu...
alorh.. tade gambar makanan (kuciwa)
sedap tak angah??
nyum-nyummmmm....

NICK IRFAN said...

sedapnyer kak!! kat area mne ni Kl jgk ke? wah! teringin nk cuba... hehe ape2pun have a nice day!!! :)

P/s=ketam ke belakang gambar akak tu? perghh!! sedapnyer ketam! hehe

AngahSayang2314 said...

lyafrina: Ya memang best peranan tue yg penting tau..

AngahSayang2314 said...

yana: ye ke cian yana tak pe leh cuba ayam

AngahSayang2314 said...

kesatria:thanks

AngahSayang2314 said...

ann: miss u..muahhh....cedap bole la... tapi tu la kali terakhir & 1st

AngahSayang2314 said...

nick: nie bukan KL la dik nie kat Selangor kat ujung2 dah..hehehe

pawaka19 said...

selamat hari tua tuk suami kak ngah..

AngahSayang2314 said...

pawaka: hari tua..tua.. malaysia..hehehe

annfrendly said...

angah nape pulak kali yang terakhir? lain macam aje bunyinya.. kata sedap..

AngahSayang2314 said...

ann: angah tak bole bagitahu nanti kita chat angah bagitahu ye..

Related Posts with Thumbnails