Thursday, May 20, 2010

~ ShOpPiNg At JcArD DaY 1U ~

va..va...va.... hehehe semalam merupakan hari jcard day di 1U.. korang tahu tak kat ner???meh sini angah cita kat ner yer.. kat 1Utama bersebelahan ngan SRI PENTAS.. la.. kat selangor la.. jgn mara yer.. nanti korang mesti tanya kat ner? sebelah mana?tapi korang kena ingat mana yg duk KL ngan SEL tahu la kat ner kan?? mana yg duk luar dari KL & SEL mesti diorang tak tahu macam kita la kalau tempat diorang mesti gak kita tak tahu belah mana..tul tak???? k jom street the point ye... Kebetulan lak angah semalam tak ada keje hendak di buat so apa lagi... balik awal la....tapi angah gi naik motor wah.. angah jadi minah rempit tue...almaklum la...susah parking kan...
jom layan pic2 yg ada ye....
korang tengok la.. bila time JCard day mesti sales dia ambik sampai berapa % banyak kan??? ooo bole buat angah rambang mata ooooo...hehehe

setiap tingkat angah akan naik untuk pergi ke ruang sales tapi hasil rembatan angah ialah.....jeng..jeng.......
see...apa yekkkkk??
nie time hubby nak bayar.. tapi bayar apa yekkk???? tunggu yer esok angah letak kan apa yg angah beli tau....
Biarlah rahsiaaaaaaa... hahahaha eh..ada la.. apa ye.. nak tahu gak kan tunggu ye esok angah akan siarkan..tau..

*** perhatian...perhatian..... semua ye..............masih ada lagi tau JCARD DAY kat 1UTAMA leh la... gi sampai malam nie..
bye..bye... den dah pokaiiiiii hehehehe

14 Budak comei:

LYaFRINA said...

ANGAH.. BESTNYER.. SHOPPING MDE TU?? MSTI BJU GGIRL KAN???

Kesatria Baja Hitam said...

fuh dugaan semua ni xboleh xboleh dah lah diskaun sampau 50% bagai.pokai pokai mcm saya xboleh pergi nanti lg pokai.haha

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

mak aihh..
fasya pn xleh tgk kalo ade sales gni..
sume nk beli..tp skrg,poket da kering suda..

AngahSayang2314 said...

lyafrina: hehehe tahu tak pe.. alya nak tahu tunggu yerrr

AngahSayang2314 said...

kesatria baja: hehehe tahu tak pe angah kalau nampak % nie juling biji mata kalau ikutkan semua nak beli..

Nurhayati said...

pegi gak smlm.. cuci mata je dulu bole.. hihih.. harini baru nak menyopingkan diri. ;)

AngahSayang2314 said...

fasya: tahu tak pe.. bole pokei weiiii hehehe

AngahSayang2314 said...

hayati: bagus2 jom habiskan duit hahahah lepas tue melopong kan??

pawaka19 said...

wah2 shopping sakan kak ngah ni..potongan 50% tu..takpelah kak ngah..nak gaji dah kan?

Pawaka19 Dot Com
"simcard anda telah memenangi peraduan? " taktik terbaru si penipu

annfrendly said...

wah.. ape yg angah beli tu sampai pokai tue.. hehehhe.. mesti barang yang mahal nie.. hadiah utk hubby angah kan?

Jusco kat 1utama aje ke yg ade sale tu..?

AngahSayang2314 said...

ann: biasalah kalau dah ujung2 gini kan... tak la pokai tahap gaban hehehe.. yup memang kat 1u jer kat lain tempat kena tunggu la.. bila dia bgtahu..

AngahSayang2314 said...

pawaka: hehehe kata nak gaji tue belum lagi la.. tapi hubby nak gaji adalah

Erieq said...

banyaknya perkataan sale,sale,sale. rambang mata. husband yg bayar.. bestlah :D

AngahSayang2314 said...

hehehe rambang ye... apa lagi ajak la ann

Related Posts with Thumbnails