Tuesday, May 4, 2010

~ TaGgEd ~

ok...ok....ok... fine korang mesti nak tengok gambar rumah angah kan sekarang nie dah ada kat angah dah.tapi terpaksa la.. korang tunggu jap yer.. angah ada benda nak settle kan dulu ..mana tak nyer benda nie la apa lagi tag dari annfrendly so angah pun tunaikan lah... jom... follow angah apa jawapannyer...


(berfikir soalan yg senang dari ann hehehe)


Soalannyerrrrrrrrrr jeng..jeng..jeng....



What is your full name?
SERINAHBINTIMDJAN 
bole baca tak sapa nama angah...hehehehe..kalau korang nak tahu nama angah sama dengan nama anak chef wan tue...tapi angah ada h dia tak ada h. kembar dia hahaha (perasan lah kau angah).Orang panggil
 angah =sebab anak ke-2 lak tue famous ngan nama nie dari sekolah lagi & yg dekat umah.keluarga dah tentu la...
Ina =  mak mertua angah panggil ngan boss dan kawan kenalan..
sally = nama famousku di sekolah sebab masa tue puncanya cikgu angah salah panggil la.. cina pelat lo..sallynah lepas tue terus la tersebar 1 sekolah..gelakkan namaku..wa..wa..
seri = wah.. tak ramai pun panggil hanya segelintir jer..
Rina = pun sama tak ramai

When is your birthday?
23 ogos 19
tua sikit 1 tahun daripada ann 
coming soon tuo la angah nie... bertambah2 la tuo..
so jangan lupo tau hadiah hehehe...

What is your daddy's name?
MdJanbinhussin
abah angah lak ermmm biasa2 jer.. tak nak cita la kisahnyer...

What is your your mum's name?
Saniahmanaf
mak angah pun sama gak biasa2 jer...


How many siblings do you have?
5
kan angah dah kata angah anak ke-2 sebab tue la panggil angah tapi kalau korang nak tahu angah ada 5 adik-beradik kesemuanya perempuan adik-beradik lelaki tak ada tau...cedih nie..yg ada hanya menantu lelaki jer 2 olang..

Where do you live?
Taman Medan, selangor darul ehsan la.. tempat famous tak kan korang tak tahu kan heboh dulu masuk TV.. ooo cilap2 nie umah mak angah tau umah angah kat Taman sutera kajang yer... dalam proses nak moving tau..

Your favourite colour(s)
1. oren..
suka..suka...suka.. sangat2 sebab tue la blkgrd angah warna oren angah tak tahu kenapa i likeeee..ssss

2. Pink
suka...suka.. juga sebab warnanyer nampak tenang sangat2 so warm....

3. hitam & putih
lagi angah bab pakai tudung semua match tau tak yah nak cari warna warni kan????

Still studying?
oooppssss soliiiii angah dah keje la.. tak kan nak study kan... sapa mau tanggung kehidupan angah yg melampau2 lagi2 shopping moping nie...hehehe

Do you have a bestfriend?
ehhh..ada..

Do you love them?
ehh.. mesti la... tapi tak la sampai tahap lesbian kan.. tue dah lebih2... sayang sebagai kawan muaahh

Pop or jazz?
ermm apa pun bole asalkan dia menyeronokkan bila angah dengar...
tapi dandut lagi best....

Chicken or beef?
ooo duo2 angah suka kalau ayam angah masak lauk gegirl kalau daging pun sodappp.....

Coke or 100plus?
kedua2 kalau tiap2 awal bulan hubby bawa balik air free 2 katon kan hubby keje FNCC tak yah beli...sampai dah jelik tau..
coke la... sebab angah suka sangat2 
100plus angah tak suka suka bagi kat mak.. hubby dah selalu minum.. sambil rehat pun ada card minum air free sebut jer air apa.. tapi buatan FNCC la...

What brand is your purse?
Braun Buffel tue pun dah bosan la.. rasa nak tukar jer dah masuk 2 tahun dah..

How much do you have in your wallet right now?
benci..benci..benci...dah la gaji belum lagi nie tau... tahap gaban dah nie.. duit dalam pun ada malu la..nak cita 
tapi cita gak la...RM 50 duit sen jer...banyak gak.. seyes..opis nie suka bagi gaji lambat...benci..benci..benci.... 

High heels or flat?
dah tentu la kasut tumit tinggi suka2 sangat meralam cantik2 i likes....

Skirts or jeans?
ooo suka..suka..suka.. skirts bila malas nak pakai jeans pakai skirts cantikkkkkkk auwwww tapi kalau jeans pun suka bole kangkang lebih oopsss terlebih sudah,,hahah (awak tu pompuan)

Shirt or blouse?
shirt ringkas tau blouse pun suka gak ia nampak elegent tau.. ayu gituuuuuuu auuwwwss..

Watch or bracelet?
suka...sangat..nie pun rasa nak tambah lagi gelang mas yang ada.. nak jadi mami jarum angah wahhh..terlebih sudah... tapi bila time jalan jer takut sebab pernah kena blog ngan penyangak..

Favourite watch's brand?
angah minat TAG tapi tak mampu la nak beli lagi sebab harganya wow..melampau2 ribu riban..tue cuma angan2 jer.... sebab dah ada jam Guess elok lagi... 

Do you have a boyfriend?
heheh apa la soklan nie.... dah kawen dah... bukan boyfriend jer malah dah jadi suamiku lagi...hehehe..

Did you love him?
eh mesti lah sayang sangat2 dah suami angah kan.. tue la buah hati angah dunia akhirat.. nak hidup semati tue (ehh tetiba lak loving2)

Did you ever kiss him?
Cium..eh selalu gitu sebelum tido.. nak gi keje...(jgn jealous) malah lebih pun ada oppssss terlepas kata (hanya org dah kawen jer tau)

Facebook or Myspace?
muka buku dan ruang saya...
ada kedua2 ada nak ke?? bole jom la...
http://www.facebook.com/angah.sayang   ini selalu tau
http://myspace.com/rina_2314  tapi angah jarang buka la ruang saya nie..

What is your wet dreams?
mimpi angah wow... macam2 

Okay bebetul ah. What is your dream?
ok..ok..ok... angah pernah mimpi waktu tu jam menunjukkan kul 2 pagi betul2 jadi kenyataan tau....

Please tagged other three friends of yours:
1Liz
nak tag ann dia yg tag angah so... terlebih sudah ..hahahha

6 Budak comei:

LYaFRINA said...

wakakkakaka.. kena lagi laaaa..

suker kaler oren yer... ermm lawo gambo kawin tu... oren+krim+gold..
masa time SIL kawin dulu..lya y urus semua.. n tema pon lya pilih..sama mcm angah..tema oren.. very2 nice!! hantaran pon lya buat..

**nak pgil sally la.. hehehehhee

**angah, lya pon ada tag utk angah.. tgk la n3 kelmarin..
TAG A TO Z

AngahSayang2314 said...

lyafrina: angah minat sangat warna oren tau alya

** jgn la panggil sally tue nama dulu2 x suka..x suka...x suka....

yup angah tahu nanti yer angah buat tau..

SHIMA said...

best3 la angah tulis ni....kretif..

ayoyo...terbeliak kejap mata..beso benar namaku kena tag...huhu...ok la,shima try ek...

AngahSayang2314 said...

shima: oo terbeliak yer... apa lagi gi la buat... tak reti2 hahaha

annfrendly said...

heheh.. ketawa sakan ann baca tag angah...lucu.. pandai angah melawak..
erm.. sedap nama angah..
panggil sally n seri best jugak kan...insyaallah...besday angah ann da set kat reminder taw..

AngahSayang2314 said...

ann jgn panggil angah sally malu la.. hahaha angah sendiri bacapun angah gelak tau..hehehe

Related Posts with Thumbnails