Wednesday, May 26, 2010

~ AwaRd ~

pagi..pagi... semua... eh bukan pagi la... nie kan dah nak masuk tengahhari apa la.. angah nie..hehehe ok jom ikut angah last week angah kena tagged ngan kawan2 so angah pun apa lagi hold..hold... jadi hari nie angah tunaikan lah hasrat diorang.....
wow angah dapat award la dari sapa ye... ooo dari E.L.I.Z.A & NICK IRFAN 
sebenarnya nick just beri pada sesiapa yg baca n3 dia tapi si eliza nie lain lak kena gak tersenarai nama so.. angah jawab la ngan cepat ye... kak....

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian bahawa angah rajin mengupdate blog setelah kena sound kenapa tak update blog???? tapi bukan ngan pensil ye ngan keyboard tau.. 

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan bahawa setiap n3 angah pasti ada gambar2 sebab bagi angah kalau tak ada gambar tak syok oooo
LOGO bulat berkelip-kelip
mmmm apa yek sorry tak tahu la.. apa dia..

k eliza & nick angah dah pun jawab..

p/s : pada korang yang rajin tue buat la tapi pada yg malas @ & buat abaikan ye..hehehe


9 Budak comei:

LYaFRINA said...

setuju!!!
setiap n3 harus ada gambo.. x kisah la pinjam dgn google pon..'baru la n3 kita berseri n x bosan.. bg lya laaa

annfrendly said...

angah memang rajin update blog....
jarang sangat tak update..
gud...

AngahSayang2314 said...

lyafrina: betul kata alya angah pun macam tue gak

AngahSayang2314 said...

ann :thanks ann benda bukan jer angah update.. kan?? hahaha

Erieq said...

betol.kalau ada gambar semangat nak bace.

NICK IRFAN said...

eh! ade nama saya la! thnkz kak!!!!! sbb sudi letak kat blog akak award sy kasi ni! :)

AngahSayang2314 said...

Erieq: thanks erieq nanti angah perbanyakkan gambar ye

AngahSayang2314 said...

nick:thanks dik nanti akak letak banyak lagi ye..

E.L.I.Z.A said...

tQ sudi amik award =D

Related Posts with Thumbnails