Saturday, May 22, 2010

~ RiDeR By MiNaH ReMpIt ~

wah gembak tul la.. n3 kali nie.. saja jer.. nak buat gempak sebenarnya tiada kena mengena langsung pun ngan title kat atas tue.. just letak jer title tue..hehehe nie gambar yang angah dapat kongsikan ngan korang masa angah pergi ke 1U this week ambik ko jalan tak ingat jemmm giler.. masa nie bukan angah yg drive tapi angah duk dibelakang la.. kenapa?? siapa?? apa?? angah... tak ada lesen motor???
no..no..no.. angah ada la lesen moto sapa kata tak ada.. cuma angah tak drive kalau hubby tengah drive buat apa angah nak drive kan?? lagi pun kete banyak bab cilok2 nie memang best mencabar beb hehehe, jom layan angah punya pic
nampak tak jalan jem masa nie jam menunjukan pukul 6 petang fuhhhhhh.. nasib naik motor kalau kereta alamat tak sampai la..... lagi nie jalan LDP lu pikir la sendiri..

kat bahagian sebelah lengang kan???

nie lak masa di kawasan tol belum lagi tunggu jer lagi beberapa min pasti panjang.. 

itu la kalau dah di kawasan KL & SEL nie manjang jer jam tapi ada gak tempat yg tak jem..korang berani ke naik motor lagi2 cilok2 heheh

10 Budak comei:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

fasya mmg xde lesen motor..tkt la nk bwk motor..xreti..hehe

angah capture time kt ats motor ek..nice..x gegar pn..pic ok jek..

LYaFRINA said...

hahahhaa.. samala.. pemandunya ttp MR FAIN.. lya.. org terhormat.. kih,,,kih...
tp y paling thormat skali.. mek asya la.

Mr.Z said...

jalan jem kat KL tu biasa je la kan. hehe..

AngahSayang2314 said...

fasya: heheh tak pe bole belajar kan kalau nak???

yup masa tue angah tanggkap jer...cantik kan???

AngahSayang2314 said...

lyafrina: ya tahu tak pe alya....

AngahSayang2314 said...

MR.Z: tahu tak pe

Erieq said...

hebatnya. pandai bawak moto. berani.
tapi memang bagus sbb kalau ada emergency case, senanglah. teruknya jam kat jalan tu. tak sanggup nak lalu. tension.

AngahSayang2314 said...

tue la ni semua karana emergency la punya pasal sebab tue la angah ambil lesen

annfrendly said...

tajoknye memang cukup gempak gitu.. ann tak reti bawa moto cam angah.. mesti laju angah bawa kan..

prenng..preeengg.. dah ilang.. makan asap ajelah ann..hehhehe..
aiyoo.. teroxnya jalan tu.. kesesakkan.. pening ann tengok,

AngahSayang2314 said...

ann: tahu tak pe... ann nak bawa ke?? bole angah ajar kan ye.. hehee

Related Posts with Thumbnails