Wednesday, May 26, 2010

~ Santapan TeNgAhHari Ku ~

Jam menunjukkan pada kul 12.30 t/h nie..ting...tong..ting..tong... ermmm masa untuk makan la... ABC ..air batu campur... hahahah...apa angah melalut nie..tengah hari nie angah ada beli makanan, hilang segala diet2 yg ada.. semuanya kerana nafsu makan..
makan..makan..makan...semalam angah punya n3 pasal cendol kan??? hari nie lak pasal makanan lagi tau.. jom pekena nasi & air hehehe..
tengah hari macam nie pekena lak teh ais perhhhhh sedap tue...slurppp.....slurppppp

 makan lak angah oder nasi daging masak merah woowowowooo hilang diet angah jap..

nie apa kes nie asyik cita kisah melantak jer.. tak ada kisah info2 terkini langsung kan??? terliur tak korang... apa lagi kalau terliur gi order kat kedai ye....
nasi daging masak merah 1 hahahaha....
diet...diet....hampeh

14 Budak comei:

annfrendly said...

wadehhhh.. meleleh air liur... walaupun tak makan daging tapi seyes pics tu sangat mengancam.......

LYaFRINA said...

nasi daging????
biasa nasi ayam pernoh r dengor.. hehehehehehe..

haaaa... ais tu!!!

Erieq said...

teh ais. sdapnya.memang best kalau lunch macamni hari2. huhuu

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

wah angah..
skrg neh entry ngn mknn jek..
suke2..
smp terliur da..hehe

NICK IRFAN said...

perghhh!! sedap tu nasi akak letak ni! esok cari cari jgk menu ni,,,, hehe

Rizziela said...

Masih boleh menahan nafsu lagi ni...

LYaFRINA said...

angah... ready!!!
ada tag 23 untuk angah.. sila2 la ambik!!

AngahSayang2314 said...

ann: terliur ye.. gi macak ye..yum..yum

AngahSayang2314 said...

lyafrina: ya.. nasi daging la sebenarnya daging masak merah cuma dia tambah nasi jer..

ya.. ais cedap tue

AngahSayang2314 said...

Erieq: memang best duit pun bole jadi pokai ooooo hahaha diet pun hilang la..

AngahSayang2314 said...

fasya: wah fasya suka ye.. tak pe tak salah angah ada lagi nie n3 makan2 hehhe

AngahSayang2314 said...

nick:mmmm memang sedap yum..yum..

rin said...

fuh..
menu yg menggugat kesabaran berdiet hehe..

AngahSayang2314 said...

Rin: memang menggugat tau?? hahaha

Related Posts with Thumbnails