Saturday, May 15, 2010

~ tRaVeL aT PhUkEt ~

va..va...va...... wah n3 kalai nie berkenaan ngan travel kau... hehehe... ooo sepekara yup angah lupa nak habaq nie bukan percutian angah tau..angah cuma nak kongi2 ngan korang jer lagi yg tidak pernah ke phuket macam angah..hahahah.. nie dah tahap dasyat nie lawan tauke nie.. mana tak nyer tuan punya blog pun tak pernah sampai ke phuket tetiba leh lak mak pak ceq ke phuket.. tak pe.. jom la layan gambar2 yg tak seberapa menarik  nie..hehehe
nie gambar masa mak angah nak balik & tibanya di phuket..wahh...bestnyer...cemburu anak mak

see gambar hotel yang angah book untuk mak & abah angah.. best kan... perhhh anakmu pun tak nah gi mak.. hehehe


sampai di sana mak kat dia sewa motor katanya dalam RM 20 duit malaysia la..untuk 1hari wa...best kan...

nie lak tempat2 yg mak angah gi katanya.. lagi 1 mak kata tempat nie tak sesuai bawa budak kecik2 tau sebab ada sepentol & berla.. la... yg org putih suka jemur2 kat panas... ia sesuai untuk orang nak berbulan madu tau....auuwwsss macam nak come back jer bulan madu kan....


** sorry yer angah tak tahu kemana arah mak angah pergi tahu korang layan jer la gambar2 tue k...bye...
nak gi rumah angah...mana lagi kalau bukan kajang..pai..pai...malam lak nak celebrate birthday papa ngan keluarga mak mertuaku..diorang nak belanja lewat 1 hari.... 

10 Budak comei:

LYaFRINA said...

WAA..BESTNYER ANGAH.. TERINGIN NK P JLN JAUH2...
HUHUHUU.. ANGAH ONGKOSNYA CAMANA???

ANGAH..KALO SUDI LA KAN... HEHEHEHE..
ADD LA LYA KAT YM YER:

lya_afrina@yahoo.com

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

mmg syok la tgk tmpt2 tu..
murah lak tuh..
tp skrg ni mcm tkt je nk g thai..

NICK IRFAN said...

wah! bestnyer pegi phuket tu!! thnkz kak sudi berkongsi! xdpt pegi dapat tgk gmbr pun jd la... hehehe eh! kjab! duit saya besar x??? agak2 budjet brapa nk pegi sana ek?

afyrd best said...

waaaa...bestnya bercuti :)

AngahSayang2314 said...

lyafrina: heheh tergugat ye.. angah lagi la.. bole la tahan onkosnya..

ok mudah jer... angah sudi pun...hehee

AngahSayang2314 said...

fasya: tul la pasal memang syok pun.. tau

AngahSayang2314 said...

nick: entah la.. mak kata bole la.. tahan bestnya cuma barang kat sana mahal baik beli kat sini
kalau ada 1000 sorang cukup apa? gi la melancong

AngahSayang2314 said...

afyrd: memang best kata mak angah la..

annfrendly said...

cantik kan phuket..
nanti boleh la angah ke sana pulak kan ;) honeymoon..

AngahSayang2314 said...

insya allah ann kalau di izin kan tapi sekarang takut la nak ke negara diorang perang2

Related Posts with Thumbnails