Friday, May 21, 2010

~ ShOpPiNg At JcArD DaY 1U Part 2~

pagi..pagi...pagi.... hehehe sorry ye buat korang tertunggu2 kan  n3 angah yg baru nie kuar.. angah sebenarnya kan bukan apa nak habaq jer... apa yg angah beli kat 1U tue jer lain tak ada tau.. tak la seberapa banyak angah beli pun jeng...jeng..jeng......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
------> Tadaaaaaaaaaa..............cak..........
nie la dia hasil rembatan angah hehehe... baju gegirl, bantal & cadar 2 set i likeeee
balik jer terus cuba cadar baru nampak tak cadar yg angah pakai warna kelabu oren tue... namapak kan???? mulanya tak nak pakai untuk umah baru tetiba jer hubby suruh pasang & terus pakai...
angah beli cadar untuk umah baru.. so yg warna 1 lao nie nanti angah snap ye bila dah pakai kat umah baru nanti. Ye..la.. rumah baru barang mesti baru tul tak???Ermmmmmmmmm ada bau kedai tak????hehehe jgn mara.. nie pun dah kopak duit den RM 3++ tau... 
tak sabar nak tunggu next week???hehehe

16 Budak comei:

Nurhayati said...

wah sakan soping.. i lioke!!!

AngahSayang2314 said...

yati: u like angah lagi like hehehe

rin~eirie de' sEcond said...

mcm best je bantal tu, mesti selesa time tido hehe..
wahh bestnya angah dpt pindah umah baru, shopping brg2 baru..semua baru hihi

AngahSayang2314 said...

rin:tue la dah test dah semalam memang best sampai malas nak bangun tau...hehhee

pawaka19 said...

jenapa dia mmg gegirl ke..peh rm300++ ke? hehe takpelah kak ngah ..nak ujung bulan da..

Pawaka19 Dot Com
"simcard anda telah memenangi peraduan? " taktik terbaru si penipu

annfrendly said...

wah.. shopping sakan yer angah..
best2..
baju utk gegirl aje ke?
Mama n papa gegirl?
beruntung gegirl dapat mama & papa yg penyayang nie :)

Mr.Z said...

banyak betul shopping, lama2 baju tu. hehe

LYaFRINA said...

waaa angah.. banyak shopping.. msti g mana2... ada j utk ank kn.. especially pompuan..lg la rambang mata.. kalo blh smua nk kn.. geram bju bdk2 pompuan ni.. sama la dgn lya.. msti nk jugak sehelai..

Sarah Syazwani said...

bestnyerrrrrrrrr....da lama x sopping

AngahSayang2314 said...

pawaka: hehehe tue la tak ingat dunia..kata kan..

AngahSayang2314 said...

ann: ini bukan sakan tapi lokan hehehe

tue la sekarang dah ada anak asyik anak jer???

AngahSayang2314 said...

mr.Z: tahu tak pe??

AngahSayang2314 said...

lyafrina: tue la tak bole la kalau ada duit ada jer.. lepas tue rambang mata tue..

AngahSayang2314 said...

sarah: dah abis pantang ke?? kalau dah gi beli tau..

Erieq said...

itu dia.. sekali sale, punya byk barang yg dibeli :P

AngahSayang2314 said...

tahu tak pe

Related Posts with Thumbnails