Sunday, May 9, 2010

~ HaPpY MoThErS dAyS ~

nak nyanyi gak... tak perduli....


"IBU....IBU... ENGKAULAH RATU HATIKU"
"BILA KU BERDUKA... ENGKAU HIBURKAN SELALU"
"IBU...IBU... ENGKAULAH RATU HATIKU...."


MUAAH.... HUGS...


ewah...ewah.. korang ingat angah hugs sapa.. angah hugs emak angah la... hari nie kan hari ibu....hehe sorry yer ter....emo lak 


angah nak ucapkan selamat hari mak / mummy / mama / ibu / mom &  ummi kepada yg bergelar mother la.. ermmm pada yg belum jadi mother cepat2 la kawen yer.. ooppss terlepas sowliiiii.. ok 



for gegirl apa nak bagi mama kau hadiah... hehehe apa la angah nie baru tahun ke 2 jadi mama dah kecoh gegirl belum pandai lagi... ok byeeeee.. c u on monday cau cin cau...

16 Budak comei:

LYaFRINA said...

selamat hari ibu..
semoga kt menjadi ibu y terbaik dunia & akhirat buat ank2 kita..
amin..

NICK IRFAN said...

selamat ari ibu kt mak akak!! :)

deqyalalink said...

hehehhehe gegerl bagi mama kiss jelah :)hai kak ngah lame x singgah sini bz sikit huhukK~

annfrendly said...

:)
angah.. selamat hari ibu..
nanti kalau gegirl dah boleh membaca mesti dia senyum baca entry nie..

SHIMA said...

Selamat hari ibu angah...

pawaka19 said...

selamat hari ibu kepada kak ngah..moga menjadi ibu dan pendidik yg baik

siti said...

salam ziarah..
selamat hari ibu jugak...

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

happy mother's day angah!

AngahSayang2314 said...

alya: thanks alya mudah2an amin alya pun sama selamat hari ibu juga...

AngahSayang2314 said...

nick: thanks nick

AngahSayang2314 said...

deqya:ye dia bagi kiss jer dekya..heheh thanks jengah

AngahSayang2314 said...

ann: thanks ann mudah2an tersenyum panjang dia kan ann

AngahSayang2314 said...

shima: me to

AngahSayang2314 said...

pawaka: thanks mel mudah2an amin makbur doa...

AngahSayang2314 said...

siti: sama selamat hari ibu juga... hehehehe

AngahSayang2314 said...

fasya: thanks fasya..

Related Posts with Thumbnails