Thursday, May 13, 2010

~ BaRu TuMbUh GiGi DaH PaNdAi BaCa KiTaB ~

Wah... tajuk jer dah macam nyanyi ye...hehehe... Semalam angah main2 ngan gegirl tetiba jer...angah tanya la gegirl
" Dik buat macam nie"
"Eeeeeeee"
lepas tue dia bole ikut...terkejut angah..apa lagi cepat2 la angah snap2 tahu tak apa angah nampak????
hahaha gigi si gegirl la... sebenarnya dia dah lama dah tumbuh gigi kalau tak silap sebelum umur dia 1 tahun lagi dah ada gigi..Baru semalam angah kesempatan dia nak bagi angah tengok gigi dia sebelum nie kalau suruh dia tak nak baik dia lari...cabuttttttttttttttttttttttttt.........
apa lagi korang tengok la... time dia gedik santai ngan papa dia komain manja lagi ko ye.. nie pic semalam bila papa dia balik tersengeh2 lak tue... eeeee


Entah la gegirl ko demam sebab apa yek.. nak kata tumbuh gigi dah sudah da...baru kini kesempatan tengok mungkin nak cakap kot....org tua2 kata kalau budak demam nak membesar tul ke?????

20 Budak comei:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

tgk kt ticker tu gegirl da stahun ek..
bila besday dia??

angah..
geram tol fasya tgk bulu mata gegirl..
lentik..lebat..xperlu pakai maskara da..
gegirll..aunty fasya pinjam bulu mata bole?hehe..=P

LYaFRINA said...

demam?? sbb cuca skrang angah..
panas y amat.. lya ni..hari sakit kepala sgt2.. dgn peningnya. ni kuatkn diri mterjah blog..(hahahahahah..harus smngat1!!)

Nurhayati said...

wah byk dah giginye.. pasni tumbuh byk2 lagi tau..leh makan macam2. :)

AngahSayang2314 said...

fasya: yup dia dah 1 tahun dah.. last month

apa fasya.. ye ke..terima kasih.. bulu mata dia memang pun lentik ikut papa dia..
nak pinjam tanya mama iye... hehe

AngahSayang2314 said...

lyafrina: wah semangat 1 malaysia ye

AngahSayang2314 said...

yati:banyak2 tue pun dah gigit mama dia abis la...

kak ina kl said...

salam..aduhai comelnya ..jangan pandai nak menggigit udahlah yer

AngahSayang2314 said...

kak ina thanks jgn puji lebih2 kang terkoyak sentol hehehe

Ain said...

dah ada gigi boleh la makan yang sedap-sedap...

jangan geget mama udah la ya... hehehe

E.L.I.Z.A said...

cute je gg tu..betul jgak tu kan..org kata, kalu nek gg ada bdk demam..tp kalu dh lama naik, xkan demam lg heheh...mungkin pertukaran bulan kot

AngahSayang2314 said...

ain: tahu tak pe hope tak gigit mama iye

AngahSayang2314 said...

eliza: tue la rasanya kot pertukaran bulan kot

Yana@Nana said...

salam singah yer kak..
yana Follow akak juga..

annfrendly said...

cutenye 2 batang gigi gegirl kat depan tu...
comei gegirl.. manja gan papa nye..

pawaka19 said...

demam = membesar? yeke..emm pelk juga.

NICK IRFAN said...

wah! cutenye!!!! ade tumbuh gigi dh... hehe

AngahSayang2314 said...

yana: thanks ya...

AngahSayang2314 said...

ann memang pun tapi bila apa2 hal ngan mama di cari..

AngahSayang2314 said...

pawaka: la tak tahu yer tak pe ambil sebagai pelajaran baru tau.. sebab tak kawen lagi kan???

AngahSayang2314 said...

nick: cute kan???

Related Posts with Thumbnails