Sunday, May 23, 2010

~ KeLeTiHan AnAkKu ~

salam hujung minggu ye blogger2 hehehe sebenarnya semalam angah ada di rumah tengah sibuk2 nak anggkut barang ke kajang la nie.. sambil tue melayan la si gegirl nie.. tiba time malam lak mmmm cian dia letih yg teramat sangat "letih ye anak mama" cian dia...so jom la kita relax2 di hujung minggu nie.. ok la angah nak gi menghantar org kawen ..bye.. cu next week(esok) 
Selamat beristirehat....

 sorry yer... short story angah punye n3 kali nie tak ada idea da...

15 Budak comei:

pawaka19 said...

cian dia ..penat wat apa agaknye..

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

umah angah kt kajang tu kt mane?

weekend ni fasya g kajang..nk g ziarah MAO n family..~

LYaFRINA said...

hehehhhee.. selamat bjamuan yep.. jgn lupa snap pic org kawin.. best tgk tu..

**cian ggirl..letih sgt tu..

LYaFRINA said...

angah ..
naper komen lya kt n3 sblum2 ni xde r?? k mmg angah xdpt komen tu??

NICK IRFAN said...

wah! cute la anak akak ni tido? hehe ape2pun have a nice day! :)

AngahSayang2314 said...

pawaka: biasa la dik dia nie kalau dah letih macam nie la gayanya..

AngahSayang2314 said...

fasya: yup kat kajang fasya.. nak datang ke???

AngahSayang2314 said...

Lyafrina: hehehe selamat yum..yum.. tunggu yer...

alya ada la cuma angah belum kuarkan lagi jer...sabar tau

AngahSayang2314 said...

nick:thanks nick cute miut la..hehehe

Erieq said...

comelnya. tido kepenatan.
saya suke budak-budak. dulu selalu jaga anak buah.

AngahSayang2314 said...

Erieq:ooo suka budak2 ye lain macam jer maksudnya

E.L.I.Z.A said...

lupa lak nk bitau..angah dpt award..sila amik ye =)

annfrendly said...

tomeinye gegirl..
cian dia..
aik angah nak anta org kawin?
angah tade wat entry pasal tu ek?

AngahSayang2314 said...

eliza : tQ eliza

AngahSayang2314 said...

ann: sabar ye nanti kuar gak ye...
tq ikut mama dia masa tido hahaa

Related Posts with Thumbnails