Tuesday, May 18, 2010

~ TaGgEd ~

Pagi2 macam nie tetiba jer nak buat lak tag from Roshda  ok tanpa melengahkan masa angah nak sahut tag yg di berinya..???jeng..jeng...


1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
eh dah tentulah my family.. keluarga la...tapi jiran2 pun sama gak kalau tak ada jiran macam mana kan.. sapa nak tolong dalam keadaan emergency tol tak??
2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
apa yek...angah beli pakai duit sendiri????? oo baru angah ingat angah beli baju gegirl kat butik ANAKKU hehehe...
3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?
apa impian???? erm tak ada la nak impian2 dah pun kawen tak kan nak kawen lagi sekali banyak duitttttttt....hehehee

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
mudah2an kekal sampai akhir hayat ku aminnnn..sampai anak cucu cicit & apa yek????????????? aminnnnn
.
5. Adakah anda di lamun cinta?
cinta... la dah kawen mestilah dah cinta sama cinton... abis macam mana leh dapat anak tul tak??


6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?
kat ner yer kat pelabuhan klang makan ikan bakar aku lupa la.. apa nama dia.. solly


7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
buku yekkk oo aku last beli buku nama PA&MA ermm banyak la angah bole belajar di sana..


8. Apakah nama penuh kamu?
nama penuh erm.. tak nak la cakap "lu pikir la sendiri" dah bagi tahu dah kat n3 last week2 ari tue.

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?.
angah lebih senang dua2 kalau tak.. mak ngan abah la...

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
sapa yek???


11. Christina atau Britney?
oo minat... dua2 minat tapi tak la excited sangat..macam tue jer.. kalau minat lebih2 bukan dia bagi duit kat kita pun yg dapat duit dia... tul tak???


12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
eh dah tentu la... abih tak kan gegirl nak basuhkan...tapi kadang2 tue hubby yg basuh tau. Jgn tak caya..semasa dalam pantang kan gegirl, hubby yg basuh baju & kemas bilik besttttt sangatttt........ di layan macam puteri ... nak..nak.. nak.. lagi macam tue..

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
ooo angah nak gi ke europah & mekkah teringin sangat tapi kalu gi europah nak cari uit banyak2 kalau mekkah lak tunggu amalan cukup & sempurna amin...


14. Pelukan atau ciuman?
dua-dua nak sebab selalu dapat tau hehehe jgn jealous auwwss


16. 8 perkara yang amat saya gilai:
1. internet
2. habiskan duit
3. bawa gegirl gi jalan2
4. suka ke ikea cari barang dapur kan nak pindah
5. cari baju gegirl yg santik2
6. makan yg sodap2
7. suka hubby masak
8. membebel ngan hubby bila tahap gaban temp high.. hahaha.... cian dia


17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
1. abang
2. Sayang..
3. anak
4. eeee
5. yup
6. nak apa
7. duduk
8. ayang


18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.
apa kau nak lapan entah la angah nie sebenarnya lama tak membaca buku nie..so macam mana..apa kessss???buzy jer memanjang.. surat khabar ada la...

20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu
1. Melahirkan seorg insan
2. Menjadi seorg mama
3. melahirkan seorg gegirl dgn tak ada pengalaman langsung..
4. Macamane nak redakan diri sndiri bila tensen penat ngan keje umh n anak
5. Macamane nak jd sabo
6. Mcamane nak bwk kete sambil pgg anak yg x leh dok diam
7. memandu kereta di saat2 tunggu hari..
8. Mcmane nak msak menu lauk2 baru

pada korang yg membaca bole la jawab tag nie tau... tak tersebut senarai yg baca nie.. ok selamat mencubaaaaaaa...

7 Budak comei:

E.L.I.Z.A said...

wahh pepagi dh jwb tagged =D
eli pun bertimbun gak tagged ni aiyaaaaa

pawaka19 said...

semuanya jawapan berunsur keluarga hehe cayalah kak ngah

kak ina kl said...

ni jam akak mls lah nak jwb tag..entah kenapa..semuga kamu berdua kekal bahagia se hingga ke akhir hayat .

AngahSayang2314 said...

Eliza: hehehe tue la pasal malas rasanya nak buat tapi dah kena taq jawab jer la...

AngahSayang2314 said...

pawaka: betul kata pawaka kekeluargaan hehehe

annfrendly said...

owh.. angah teringin pegi eropah yer?
PARIS ke angah?
ann teringin gi Itali...
tapi sane banyak mafia..
tatotnyer..

AngahSayang2314 said...

ann: heheh cuma angan2 jer tapi insya allah termakbul jua akhirnya nanti kalau berkerja keras & ada rezeki amin...

Related Posts with Thumbnails