Sunday, May 2, 2010

~TaGgEd~


Salam..salam...salam.. di hujung minggu nie... hari nie angah nak cerita serba sedikit berkenaan ngan tagged hari tue angah ada dapat tagged dari nickirfan lepas tue dia pun taq la angah buat benda nie..so angah pun buat la... barang kesayangaan angah.. nie adalah merupakan salah 1 daripadanya...sapa2 yg kena tue tak reti2 nak buat...heheheh

1.APAKAH BARANG KESAYANGAN ANDA?
jeng..jeng..... jawapannya ialah nie dia....my laling angah la... ye la.. ia juga merupakan laling angah dimana saja angah berada mesti laling angah nie ambilkan gambar2 semua dalam angah punya blog angah ambil dengan laling angah la nie....


Brand : Nokia

Warna : Hitam & Biru

Harga : free jer 1st model dari peraduan... angah menang tau..

Tahun beli : 31 Mac 2009

Sebab beli : la.. kan angah dah kata dapat percuma la.. tak kuar pun 1 sen duit.. sayang sangat2 ngan laling angah nie..


5 Orang yang anda tag : 

1. Lizz


2. Rosha


3.sarah kamil


4.shima-alisya


5. lyafrina

di pagi hari nie angah nak relax2 jap sebab semalam angah basuh rumah... nanti ye angah letak pic my new home.. jgn mara..... lambat sikit

7 Budak comei:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

wah...
nokia 5800 kn..

LYaFRINA said...

hahahahahahhahaaaa...
apakah kesayangan ku ini?????
tungguuuuuu!!!

**btw.,.tq angah

pawaka19 said...

rajin kak ngah masuk peraduan..dpt hp lak tu..berbaloi-baloi

Mr.Z said...

hp kita sama, tapi sy punya ada stripe warna gray :)

AngahSayang2314 said...

fasya: kenapa teringin yerrr

lyafrina: eh tak sabar nak tunggu.. hehehe

pawaka: hehehe memang betul berbaloi2

z: ye ke tapi yg pastinyer angah 1st model hehehe

annfrendly said...

wow...bertuahnya angah.. menang peraduan dapat HP ni.. canggih tu
screen puas tengok.. lebar..

AngahSayang2314 said...

hehehe ada disebalik cerita la ann tentang hp tue nanti angah story yer

Related Posts with Thumbnails