Friday, May 14, 2010

~ HaPpY BiRtHdAy PaPa (hubby) ~

tada................... nie la jawapannya..
kenapa lak gambar dia yg kuar yer...
nie gambar gegirl dulu2 yg angah still simpan lagi tau.... kenapa lak ye... just hiasan jer...

"HAPPY BIRTDAY TO U" 
"HAPPY BIRTHDAY TO U"
"HAPPY BIRTHDAY TO U PAPA (HUBBY)"
"HAPPY BIRTHDAY TO U" 

eh ada lagi....jangan tiup lilin lagi tau...

"ALLAH SELAMATKAN PAPA"
"ALLAH SELAMATKAN PAPA"
"ALLAH SELAMATKAN PAPA GEGIRL"
"ALLAH SELAMATKAN PAPAAAAAA"

hehehe saje jer nak nyanyi2 di pagi hari yang ceria ini ehehehe... lebih2 pulak..
Sebenarnya hari nie birthday papa ye...papa kepada gigirl tak jauh pun ngan gegirl tau sama jer nombor dia 14 cuma bulan jer lain 5 untuk papa & 4 untuk gegirl....

nak jiwang2 bole...tak peduli nak juga...

1. Semoga panjang umur & jauh dari segala penyakit yg ada
2. Sentiasa sihat2 aja...
3. mendapat keberkatan hidup & rezeki
4. murah rezeki & bole belikan mama macam2 nanti tau hahahaha dah terbalik la pulak
apa lagi yek... ermmm tak tahu la tak terpikir lak sebab hati nie asyik kat papa jer sampai angah tak leh nak pikir la..almaklum la.. hari nie kan birthday papa.. ermmm nak cooootiiiiii tak dapat pasal baru EL gegirl kan demam this week soo papa kita claim tonite ye.... & ujung minggu tau...tadaaaaaaaaaa....
nak cium leh...muaaaaaahhhhhhhhhhhhh..hahahha terlebih sudah sowliiiiiiiiiiiiiiiii

7 Budak comei:

Nurhayati said...

HAPPY BIRTHDAY PAPA QIHA!

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

alololo..
fasya pun nk ucapkan hepi besday kt papa gegirl tomei tuh..
moga panjang umur,murah rezeki..amin~

AngahSayang2314 said...

hayati: thanks nanti angah sampaikan

cik fasya: hehehe thnaks nanti angah sampaikan juga ye..

NICK IRFAN said...

oh besday husband akak ke? hehe selamat ari jd jgk! smoga panjang umur dan murah rezeki... amin....

annfrendly said...

Amin..
ann aminkan doa angah utk huby tercinta angah tu...
Happy birthday untuk hubby angah ya..
semoga angah sekeluarga sentiasa sihat, panjang umur, murah rezeki, ceria dan bahgia selamanya..

AngahSayang2314 said...

nick: yup...tu la jawapannya thanks ya...

AngahSayang2314 said...

ann: thanks ann kau la sahabatku dunia akhirat

Related Posts with Thumbnails