Tuesday, May 25, 2010

~ CeNdOl PaK LeMaN DaWi ~

wing..wing...wah apa kata tengah hari nie kita pekenal ngan cendol nak tak???yum..yum.. dah la panas pekena lak cendol pulut & jagung perhhhhh cedapppp tue..ermmm..!!!! Last week angah ada kata yg angah ada pergi mengantar org kawen kan??? kat ner ye?? angah pergi REMBAU ye.. ermm agak jauh gak la kira2 dalam 1.30 gak la.. termasuk berhenti.. apa gambar kawen?? tunggu la... nanti next n3 angah letak ye..sekarang nie nak bagi korang2 semua terliur tengok cendol..hehehe..
Kali nie cendol yg angah makan lain dari yg lain tau. permulaan kalau nak makan kena bayar kemudian kalau nak tambah 1x ke? 2x ke? & 1000000000000 kali pun bole... terpulang la pada korang semua... untuk pengetahuan korang cendol nie pernah masuk dalam MAJALAH 3 ye.. 
masa nie angah & keluarga angah balik dari org kawen lalu apa lagi singgah la makan cendol pak leman dawi.
wooo wooo woooo sedapppppp angah makan cendol pulut & jagung.. hehehe 
yah..nie la cendol yg angah makan nampak takjagung dia??? terliur tak?? sorry gambar gegirl & papa tak cantik la..snap bergegar masa nie adik rampas laling angah...wawawa.... tapi sedap kan tengok????
ok pada korang2 yg duk kat KL ke? org melaka ke? @ lagi senang org nogoiii leh la ke warong cendol pak leman dawi nie...apa alamat ye??? tueeee diaaaaaa 

*** pak cik angah tolong promote kan warong pak cik ada commission tak??? hehehehe 


20 Budak comei:

NICK IRFAN said...

perghhh!!! biar btol kak!!!! tambah percuma!! klu mcm tu nk try pegi la nnt.. nk tmbah 3kali? hehehe

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

slurpp..
sedap..kt sini just jumpe CPT je..cendol pulut tapai..huh..lama dah xmkn..

AngahSayang2314 said...

nick: betul nie bukan tipu2 ye.. datang la seremban ye dik

AngahSayang2314 said...

cik fasya: kenapa terliur ye dik fasya hehehe

Rizziela said...

Sedapnya. Dah lama rancang nak p...tapi x pernah sampai pun..kena g gak la..jauh tak?

sweetfiza said...

teringin nk mkn cendol kat sini......
bnyk kli dah kuar tv ni...
mesti best kan cendolnya tu ...

AngahSayang2314 said...

rizziela: yum..yum... x la jauh sangat kuar tol senawang je ziela

AngahSayang2314 said...

fiza: teringin ye gi la makan..yum..yum...

pawaka19 said...

wah tambah percuma yek kak ngah?

New Entry Pawaka19 Dot Com
"Pemulihan Dara,apabila sudah ditebuk tupai? "

AngahSayang2314 said...

pawaka: memang betul pun bole tambah free tau..

norhaizan said...

uihh..bestnyer cendol...siap boeh tambah percuma lagi..biar betik..hihi

Sarah Syazwani said...

haahaha..cendol ni mmg femes..yg lawak kalu cendol da abis owner leh berdiri kt tepi jalan pgg signbod tulis cendol abis

annfrendly said...

gulp.. terliur ann tengok cendol tue walaupun ann tak makan cendol..
dulu tengok dalam majalah 3.. baik owner dia kan... tambah percuma tue... best...

AnnFrendly Garden said...

ann melawat angah lagi.. insyaallah nati kita chat yer angah :)

AngahSayang2314 said...

norizan: betul nie bukan cita olok2 tau..

AngahSayang2314 said...

sarah: tue la dia yang kelakarnya kan sarah..hehehe

AngahSayang2314 said...

ann: terliur yer... oo tak makan cendol ye.. tak pe nanti angah belanja ABC ye.. hehehe

AngahSayang2314 said...

ann: ok nanti kita chat ye.. thanks ye datang jengah..jengah

Erieq said...

rumah akak sy kat seremban 2. nanti bolehla singgah sini. waa.. tambah free. syoknye

AngahSayang2314 said...

Erieq: pergi la.. nanti ajak ann tau..

Related Posts with Thumbnails