Friday, May 14, 2010

~ kEk CoKlEt BiRtHdAy HuBbY ~

Semalam angah buat kejutan buat hubby tersayang angah.. hubby langsung tak tahu pun berkenaan dengan surprise tersebut tetiba jer angah buat balik jer keje angah nak cari kek gak...tak perduli apa jadi pun yg penting sedap...
angah tahu dalam masa yg sama dia sebenarnya bukan suka kek pun tapi just nak bagi surprise kat dia jer..
angah,adik- berdik angah pun apa lagi gi lah joint angah terjah bilik bari supriseeee..... sambil menyanyi dan angah bawa kek untuk di beri kejutan...Ooopppssss tetiba lak hubby angah berlinang air mata...
alamak kenapa ye...rupa2nya dia terharu angah buat untuk dia.. dia kata tak pernah org buat macam tue...

kalau korang nak tahu sepanjang 2 tahun angah bergelar isteri dia & 8 tahun couple ngan dia tak pernah bagi dia kek sambil nyanyi 1st time tue... teruk kan...
Tapi ingat malam nie kami 3 beranak akan celebrate party kat 1 tempat di mana tungguuu

nie la gambar kek yg angah buat kejutan tue....tapi sayang kek dia tak minat tue la pasal angah beli kan dia kek biasa kalau hubby minat angah dah beli dah secret recipe.. Auuwwwssss

10 Budak comei:

annfrendly said...

wah... hubby angah betol2 terharu..
syahdunya..
sekali angah wat suprise...
gembira tak terkata hubby angah tu..

ngeh.. ngeh..ngeh. saje jer angah tayang kek coklat no..
grrr geram tgk kek tu
nyum-nyum

AngahSayang2314 said...

yup ann dia terharu sangat2 sampai tak terkata tau...

hehehe angah tahu ann suka choc tu pasal la..hehehe

kak ina kl said...

salam..wahduh ..lomantiklah pulak hb kamu ni..mesti best kan..happy birthday yer..semuga berbahagia bersama keluarga tercinta.

jane said...

mmmm
sonoknya;(

hahhahahha
happy besday tuk husband akak;)

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

sonoknye hubby angah leh surprise gitu..kite as girl pun mesti lg syok kn bila owg yg kte syg wat camtu..aiseh..

angahhhhhh!!!
8 thn kapel?lamenye.....
alhamdulillah..sampai ke jinjang pelamin kan..
ni kena mntk tips ngn angah neh..hehe

AngahSayang2314 said...

kak ina:thanks ye..romentik ke? x la biasa2 jer

AngahSayang2314 said...

jane:thanks jane...

AngahSayang2314 said...

fasya: thanks ye...

apaaaaaaaaaa fasyaaaaaaaa!!! nak tips ye.. bole yg penting kena bnyak sabar ye.. kalau nak lebih ym angah tau.. Rina_2314

NICK IRFAN said...

wah! sedapnyer kek kak! beruntung abg msti dia terharu sbb akak kasi kek kat dia.... hehe eh! xleh jd ni esok nk pegi cari kek coklat la 1... hehe

AngahSayang2314 said...

nick: thanks dik.. hehehe terguggat ye.. ngan kek choc

Related Posts with Thumbnails