Tuesday, May 11, 2010

~ EmErGeNcY LeAvE ~

Salam....rindunyer ngan kawan blogging angah nie..rasa lama sungguh angah tak buat blog hehehe.... maaf ye korang2 angah tak kesempatan nak buat blog kenapa?????
jawapannya.......
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-

gegirl demam panas.. angah tak dapat datang ke opis... angah dah bagi tahu ngan bos angah  yg gegirl demam panas dah berapa hari dah gegirl kena start dari hari ahad dia kena demam panas...mula2 dia dah kena dah demam hari jumaat tapi dah sihat tapi selepas tue dia kena balik hari ahad..demam panas yg tak kebah2 risau angah maaf ye angah terpaksa hold angah punya n3 kerana gegirl...kesian gegirl demam panas...angah pun tengah risau sangat2 kalau dia tak baik sampai esok kena bawa dia ke hospital....Fuh......doakan kesihatan gegirl dengan cepat yer.....amin..

17 Budak comei:

annfrendly said...

laaa.. kesiannya gegirl..
demam panas.. bahaya tu angah..
ann doakan gegirl cepat sembuh..
gegirl senang makan ubat tak angah?

ermm..
ann taw mesti angah risau sekarang ni.. macam-macam masalah yang melanda. semoga angah lebih tabah..

kak ina kl said...

salam..semuga gegirl dah sehat sepenuhnya.
oh org melaka jugak ek..akak pun ada jugak darah melaka dari pihak abah..
bestkan gi melaka..akak tak habis lagi jejalan kat situ..

kalau poket kembung nak gi lagilah.

E.L.I.Z.A said...

alahai cian gegirl...get well soon ya!

Aby Umy said...

thanks for share

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu singgahlah ke blog saya :)

LYaFRINA said...

itu ar..lya pon bimbang j bila tgk n3 angah x b'update.. slalu dtg sini..kot2 ada apa2 pkembangan..lya mmg dh agak msti ada something x kena ni...

angah..skrang cuaca x ok..panas melampau..cpt jatuh sakit..apa lg budak2 kan, antibodi x kuat.. lya ni pon x baik2 g dr selsema... lya doakan ggirl cpt sihat yer...

ok..take care..

angah...walau jauh n x pernah kenal..kt kawan dunia & akhirat yer!!

Rizziela said...

Gigirl demam tu sebab nak besar lagi tu angah. Jangan risau sangat. Tapi kena pantau gak kesihatannya

Anti doakan semoga gigirl cepat sembuh yer sayang

AngahSayang2314 said...

ann: thanks ann kerana beri semangat & doakan gegirl cepat sembuh

AngahSayang2314 said...

kak ina: thanks kak ina..

** wah darah melaka la nie..hehehe

AngahSayang2314 said...

eliza: thanks

AngahSayang2314 said...

aby : thanks kerana jengah my blog

AngahSayang2314 said...

lyafrina:thanks tahu jer alya yer... biasa lah firasat seorang ibu kan???

AngahSayang2314 said...

Rizziela: thnaks...

jane said...

ala kesiannya gegirl demam;)
take a gud care of her kak ...

n to u .. happy mom's day ;)

Nurhayati said...

moga cepat sembuh sayang..

AngahSayang2314 said...

jane: thanks... me to....

ai: thanks

NICK IRFAN said...

eh! la gegirl demam panas rupanya? eh! dh g klinik? mcm mne keadaan dia skrg kak? sy doakan smoga akak tabah menghadpi dugaan ni... smoga gegirl cepat sembuh! amin...

AngahSayang2314 said...

nick terima kasih nick sekarang nie dia dah berangsuh pulih dari demam mungkin di sebab kan cuaca kot

Related Posts with Thumbnails