Tuesday, April 27, 2010

~ AnGaH PaNtAng Di CaBar ~

Scroll downnnnn
-
-
-
-
-
-
So sweet........my pic

habby angah ada baca 1 artikal...tentang peraduan memancing tetiba hubby angah nak pergi ke 1 tempat untuk memancing.... tinggal la angah ngan gegirl jerr......cabaran tue memang lumayannnn...
 hubby angah pun dapat la tangkapan ikan ini seberat 500kg di pulauan tersebut semperna pertandingan 10juta..@ sebuah mini Cooper kau jgn jealous dapat no 1 tuee
tapi mini cooper nie telah di upgreed gambar kami bersama... tak pe janji free kan?kan???

Kemudian keluarga angah semakin hari semakin glamor di sebabkan hubby angah memenagi pertandingan tersebut,terus la keluarga angah menjadi rebutan wartawan & di muka2 surat khabar,majalah serta youtube
manusia pertama memenangi tangkapan pulau tersebut ambik ramai tul yang view 50,114,523
sebegitu rupa hubby angah terkenal di 1 dunia tueeeeee
Di setiap muka surat depan majalah & surat khabar ada jer kisah hubby & angah...sehinggalah 1 duniaaaaa

kemudian angah di beri offer sebagai model pengantin saja,malah angah pun terima la seadanyaa di sebabkan hubby terkenal maka wife pun turut serta la.. kan??? (dalam hati perasaaannn)
ini lah gambar angah setelah di gubah menjadi seorang pengantin..dengan baju kembang2ngan

Di merata-rata tempat hubby angah punya gambar termasuk lah di pasaraya2 yang ada dengan gambar tangkapannya...malah menjadi duta minyak wangi lagi..(jangan mara yerrr)


Sehinggalah 1 hari angah menjadi terkenal sebagai miss world ermmm korang ada ke jadi miss worlddd.. hehehe 

Gambar terbaikkkkkkk di mata president USA & EUROPA dapt anugerah (mmm best2)
angah & hubby semakin hari semakin terkenal sampai 1 tahap yang angah dapat anugerah dari perdana menteri USA.."Special of Image in The world" hahahah....Semua wartawan  tidak kira dimana negara pun mengambil gambar angah malah membuat keluarga angah terharu dengan apa yang berlaku...
Termasuklah gambar angah yang iniiii.....

Awasssss ini hanyalah semata-mata rekaan ajeeeeeeeeeeee hahahahaha.... terkena korang2 semua.
benda nie angah dapat di blog lyafrina angah tergelak bila baca n3 dia baru2 nie memang pandai dia buat cerita so sweettt.. apa2 pun tabik springggggggggg pada lyafrina kerana pandai dia buat jalan cerita..hehehe Seluttttttttttttttttttttt......

yang di atas nie angah ambil dari funphotobox ,loonapix & photofunia. angah CABAR korang semuaaa yang kena taq ngan angah...hehehe


So apa lagi sahutlah cabaran angah nie pulakkkkk

  1. Annfrendly
  2. nick irfan
  3. Cik Fasya
  4. deqya
  5. pawaka19
  6. alif iskandar shah
  7. mama ila
  8. sarah kamil
  9. shima alisya
apa lagi angah cabar korang2 kalau bole buat nie semuaaa so..good luckkkkk hehehehe

12 Budak comei:

pawaka19 said...

tak pandai la edit2 macam angah ni..meletop nyah..

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

alamak angah..terkena suda..hehe~

insyaAllah nti fasya wat ek..internet slow gila skrg neh..nk update blog pny la ssh..nk blogwalking lagiiii la susah..~

NICK IRFAN said...

alamak! kak! bkn xnk buat tp x reti la nak edit foto ni?? hehe ape2pun thnkz tag sy! dn sory jgk sy x buat rasanya x reti la... lastly sy tabik akak! sy dh ingat btol td?? heheehhe pandai akak buat suspen... hehe

annfrendly said...

Auuuww... mengancamnye gambar mis universe tu...

pandai angah edit gambar ka foto funia ni yer..
siap dengan skrip yang mengancam lagi tue.. terhibur ann baca :D

LYaFRINA said...

wakakakkka.. mula2 siyes..lya ingtkan betul2 la dpt ikan n femes..skali nmpak gmbo pegantin tu..haaaa..tau dah la... (aku plok tkena)...

weiii.. citer ni lg best la..sgt2 menarik.. tp part xtahan.. seksiss u.... miss universe tu.. !! heheheh

AngahSayang2314 said...

pawaka: hahah tapi kelakar kan???

fasya: tak pe fasya angah saja taq fasya.. nak buat bole tak buat pun bole..

nick: ramai la sapa baca pasti terkena..tak pe buat bole tak buat pun bole..

ann: ye ke angah saja jer main edit2 nak buat gambar & kena kan orang...

AngahSayang2314 said...

alya: kelakar kan... bab miss universe dah macam apa dah...saja2 jer utk hiburkan hati hehehe

Ain said...

femessssssnyaaaaaaaa....

salam kenal, datang dari blog lya...

AngahSayang2314 said...

hahaha ain tue semua saja jer suka2
thanks ya come my blog

syAzAnA said...

wahh2.
menariknyer citer angah. melatop.
engat nk caye jeh td. hehehe
nice edit.

AngahSayang2314 said...

tahu tak pe syaza meletup tuuuu hehe thanks add me & leave your comment

Mrs. Asida said...

baru baca entry ni..heehehe asid pun terkena mula2... tapi bila sampai time angah jadi model dan muka depan majalah tuh, dah tahu tipu. wakaka
time kasih juga sebab Asid x kena TAG.. wakakka

Related Posts with Thumbnails