Wednesday, April 21, 2010

~ sElAmAt TiNgGal SeLaMa-LaMaNya..~

"Selamat tinggal pujaan..."
"selamat kau berbahagia.." 
"disamping orang baru" 
hahahahaha......

bole main nyanyi lagi lagu S.Gibeng lak...angah bukan apa kali nie angah nak cita sikit serba sikit apa yang patut angah write dalam blog angah nie..   


Nie la gambar rumah mak mertua angah yg angah nak tinggalkan...hahahaha... sebab apa korang mesti tanya kan.. rumah nie sudah ada owner baru dah..dah ada orang beli rumah nie..Rumah nie kenapa jual??? bukan apa rumah nie sebenarnya dijual atas sebab2 tertentu.Ceh wah... buat suspend jer.. tak ada la..jangan pikir bukan2
rumah nie di jual kerana mak mertuaku berpindah ke tempat baru di Gopeng ,Perak Darul Rizuan hehehe...
Biasa la..kalau orang tua dah rindu tempat kelahirannya kan?kan?kan? macam kita gak nanti tul tak?
angah lahir kat ner ehh.. angah anak jati Kuala Lumpur la.. ic angah pun tengah-tengah xxxxxx-14-xxxx la...So anak jati KL la...Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...menetap di Selangor apa kessssssss?? 

8 Budak comei:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

hehe..nti da tua2,leh pindah duk KL,xpyh duk selangor.
kt selangor angah duk kt mane?
nti upload pic umah baru lak ek..
angah,gegirl da sihat?

AngahSayang2314 said...

hehehe kelakar la fasya nie angah memang duk selangor bila dah tua nak duk kat KL hahahah...

so far gegirl dah baik dah dah bole berlari lagi hehehe k nanti angah letak pic rumah yer

LYaFRINA said...

hehehheeh,, nmpaknya angah kena cari rumah da ni.. bru x yah pindah2 lagi... bila nk interframe rmh baru ni???

Frodo Baggins said...

bila tua .. rindu nak balik tmpat kita jd kanak2. betool x?


>>___<<

annfrendly said...

aik.. mak mertua angah pindah ke perak? bukan stay gan abang ipar angah ke?ingatkan harini angah nak letak pic umah baru....

NICK IRFAN said...

sian akak ape2pun smoga rumah bru ni best! hehe ha! kak umah bru akak xde pic ker????

AngahSayang2314 said...

alya: nak cari rumah baru??? angah dah ada la rumah tue yg nak pindah nie.. sabar ye nanti angah letak gambar rumah angah yerrrr....

Frodo: betul tue rindu zaman dulu2 balik

ann:memang la ann dia duduk ngan abg ipar angah angah cuma nak bagi tahu pada umum yg mak mertua angah pindah di gopeng hehehe..potong lain la ann nie...hehehetak pe..

nick: sabar ye dik nanti angah tengah usahakan letak gambar rumah angah nie... tak ada masa nak pergi sebab akak keje weekend bole la..

Sarah Syazwani said...

samela kita ic 14...tp sib baik parents sarah dok kt n9..so dptla merasa balik kg sekali sekala n hubby pulak mmg org jauh..kelate nunnn

Related Posts with Thumbnails