Saturday, April 24, 2010

~ HaPpY BiRtHdAy Dad in LAw ~

wah ramai betul b'day bulan April yer...hehehe ari tue angah ada kata yg bulan nie ada 4 orang kan so nie la hasilnya

"HAPPY B'DAY TO YOU"
"HAPPY B'DAY TO YOU"
"HAPPY BIRTHDAY TO ABAHHH MERTUAAA"
"HAPPY BIRTHDAY TO YOU"
hahaha tak bole bla statement angah ada abah mertua hahaha...

hari nie hari sabtu genaplah umur abah angah 54 tahun sama tak muka bapak mertuaku ngan hubby hehehe sama la.......dah tue anak dia hehehe...So today angah sibuk la sebab angah nak pindah rumah esok....tengah kemas2 terpaksa kuar rumah cepat2.kerana nak kosongkan rumahhhhh...byeeeeeeee....

angah harap abah:-
  1. Berbahagia di samping keluarga & isteri tercinta
  2. Sentiasa sihat dari segala penyakit yang mendatang tambah lagi abah angah ada batu karang & kencing manis
  3. Dimurahkan rezeki yang melimpah luah 
  4. Sentiasa ceria & happy2 selaluuuuu
aminnnnnnnnnnnn...

bye nak sambung kemas barang2 dalam kotak byeee






5 Budak comei:

NICK IRFAN said...

selamat hari jd jgk kpd ayah mertua akak! hehe

E.L.I.Z.A said...

wah rajinnya wat entri utk abah mertua...

AnnFrendly Garden said...

Amin...
happy birthday untuk bapa mertua angah..
sambut dimana pula birthday bapa mertua angah kali ni...
wah.. tengah sibuk kemas rumah.. ann tak dapat nak tolong...
menumpang tolong baca blog angah boleh laa.. errr...

pawaka19 said...

happy birthday to papa mertua angah..moga panjang umur...

AngahSayang2314 said...

nick: thanks mel

Eliza: heheh just letak jer pada umum nama pun nak kongsi2 hehehe

ann:lewat sambut ann sambutnya sibuk masing2 tak pe ann angah paham.. apa2 pun thanks

pawaka: thanks

Related Posts with Thumbnails