Friday, April 16, 2010

~ PrEsEnT BiRtHdAy GeGiRl ~

Selamatttttttt.. hehehe sorry morry ye angah semalam tak buat n3 angah kerana angah bergegas ke hospital masalah gegirl..so far alhamdullila semuanya berjalan dengan lancar sekali setelah menjalani operation kecil.... apa gambar??? angah tak sempat nak pic la.. sebab dalam keadaan sedih masa gegirl kena operate  cian gegirl.. menangis dia panggil ma...ma.... cian anak ku....gugur air mata angah ke bumi melihat gegirl menangis sambil memandang angah cedih sekali.....tak nak la cedih2 jom..ikut angah.,..

Kepada kawan2 angah & blogger2 angah angah nak ucapkan terima kasih banyak2 terutama pada :

kerana beri ucapan pada gegirl...& pada annfrendly yg suruh angah kiss untuknya angah dah kiss dah cenyummm dia panjang lebar tau..hehehe..


Pada malam countdown angah di jemput keluarga angah untuk celebrate birthday gegirl wah tak sangka masa tue bapa angah sendiri ajak pergi 1 tempat untuk makan...mmmm memang best la... tapiiiiiiiiii tempat dia tak best langsung tue yg angah tak ambil pic untuk tontonan korang semua..sorry ye.. Apa2 pun angah nak ucapkan pada bapa angah sendiri En. CIP  wah.... terima kasih bapaku belanja cucumu makan besar malam tue..
Sapa punya kasut?? dah tentu la.. kasut gegirl... mak long dia yang beri Terima kasih mak long & pak long beri hadiah kasut nie... cantik sangattttt... tapi sayang sekali sebenarnya warna kasut yang mak long beri bukan warna seperti di atas  ye.. sebenarnya warna hitam & pink tapi sayang seribu kali sayang kasut tue tak muat angah pun pergi la tukar kasut tue nak ambil warna sama yg menjadi masalahnya saiz yg di minta warna tersebut tak ada. Terpaksa la.. angah tukar ke warna puple.... Thanks.. mak long...


Wow duit tue... nie lak duit dari nenek RM 50 (mak angah) opah RM 50 (mak mertua) & dari papa RM 200 
berjuling2 angah tengok duit nie hehehe... papa kata duit nak yg papa beri simpan duit walaupun amountnya kurang sebab tengah bulan da.. hahaha.. end of the month nanti baru betul kata papa.. hahaha... 
angah pula apa ???hahah lu pikir la sendiri hehehehe.......

9 Budak comei:

NICK IRFAN said...

ha! gegirl operation? mcm mne dia skrg kak? hrp akak bersabar hdpi dugaan hidup tabah ok! :) eh! gegirl tu anak akak ker? ape2pun sy doakan semoga dia cpt sembuh! amin...wah! byknye duit akak dpt? rezeki tu mngkin tuah anak..

AngahSayang2314 said...

tak la teruk mana nick, cuma operation kecil jer..
alhamdullila nick semuanya berjalan ngan lancar.Ia cuma sikit jer tapi tak sampai hati tengok dia nangis jer..

ye nick dia satu-satunya anak angah..

tulah mudah2 murah rezeki sebab dari angah ngandungkan dia memang pembawa rezeki..

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

gegirl sakit ape angah?
angah sbr,jaga gegirl elok2 ek..

cantik kasut gegirl tu...nice..~

AngahSayang2314 said...

fasya... gegirl dah tak sakit dah.. semua dah kembali pulih seperti biasa..jgn risau yer..

a'ah memang nice pun kasut tue harganya RM 139.90 tue..mak long dia belikan...untung gegirl

AnnFrendly Garden said...

laaa.. ciannya.
gegirl kena operate masa besday dia...
:( ann tak boleh tengok budak2 nangis sebab kena inject @ tengah kesakitan.. nanti ann pun sedih :(

errmm.. cantiknya crocs tu..
siap ada nama lagik.. QIHA.. comei.. bile dah sarung kat kaki gegirl lagi lah comel bangat..

wah..banyaknya duit..
murah rezeki gegirl..
bolehlah simpan dalam ASB :)

~mama ila~ said...

yeaaa..byk gegirl dpt duit..kaya..kaya..hehe Semoga gegirl cepat sembuh eh..Mmgla hati ibu mane sanggup anak dia sakit,mmg kalau anak nangis sure ibunye pon nangis gak..

iyllienaz said...

wah..mesti seronok gegirl dapat hadiah byk time bufday..

AngahSayang2314 said...

ann: memang pun aan cian dia sedih angah tengok dia menitis air mata angah..

cantik kan ann?? angah tengok pun jealous

a'ah nak masuk dalam ASB angah leh.. hehehe...

AngahSayang2314 said...

mama ila: ya kaya..kaya... untung anak angah rezeki.. dia alhamdullila...
tue la hati ibu mana tak sedih tengok anak menahan sakit..

iyli: memang seronok pun dia...gelak jer..tapi dia suka berjalan2

Related Posts with Thumbnails