Friday, April 23, 2010

~ SuRpRiSe bIrThDaY My bEloVed MoM ~

awal bulan angah terima panggilan dari along yg dia ada rancangan baik untuk mak...Lepas tue dia pun call la angah....


"angah birthday mak hujung bulan (28/4) nie nak bagi apa"
"entah la angah pun tak tahu la.."
"tak kan asyik nak belanja makan lepas tue bagi hadiah jer??"
"ye tak ye gak?(sambil berfikir) abis tue apa dia?"
"along ada cadangan kalau nak ikut lah.."
"ar'aa apa dia..?"
"jom kita bagi dia percutian nak?"
"maksud along?"
"la kita bagi dia pakej percutian ke PULAU PHUKET"


Itu lah perbualan angah ngan along...lepas tue angah pun search la airasia pakej siap menginap sekali...
wah mak angah nak gi bulan madu balik..ngeh..ngeh..ngeh.. tak la.. nie hadiah kami anak beranak kami kongsi bersama2. Orang kata tong2 la katakan.... hehehe


ini lah hasilnye apabila angah dah book untuk mak angah.. 26/4 sehingga 28/4 

nak ituttt... nak ituttttttt..nak ituttt.. perrhh mak angah pergi phukettt kau..Siap dengan tempat penginapan lagi di THE ORCHID HOTEL & SPA
nie gambar pulau phuket yang angah search dalam google.. wah sungguh indahnyerr...macam angah nak pergi jerrr

wah....nie yang jealous nie... angah sendiri pun tak pernah pergi.... hehehe.... 
my mom & my dad pergi berdua2 jer tau tak ada sapa pun bole kacau 3H2M Wah...wah... best tue...
tak pe yang penting nanti bawa ole2 ye mak...Sayang makkkkkkkkk...muah..muahhhh...
  
apa2 pun Selamat bercuti makkkkk


enjoy for holiday...hehehehe






11 Budak comei:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

bestnye parents angah leh g phuket..
fasya pn x prnh smp lagi..
bkn setakat phuket,pulau2 kt malaysia neh pn x pernah jejak lagi..uh.kasihan disitu..~

t next anniversary,ajk hubby angah lak ek..
mesti seronok..~

AngahSayang2314 said...

tue la tengok jer gambar dah rasa seronok kan?kan? fasya tak pe nie fasya tengah study bila dah pegang duit 1 hari nanti bole la melawat 1 dunia.....

insya allah angah akan ajak kalau ada rezeki

NICK IRFAN said...

wah! sy sokong akak bg percutian kt dorg! hehe wa! bertuah mak dan ayah akak? hehe ape2pun have a nice day utk ayah dgn mak akak! :)

jane said...

uh negara kelahiran arwah ibuku
huhuhuhu

yerp..phuket sgt cntik

1 word "happy besday to ur mother'

;)

AngahSayang2314 said...

jane thanks kerana sudi jengah blog angah & beri ucapan...

AngahSayang2314 said...

nick: terima kasih banyak2 yer mel kerana sudi beri sokongan pada akak tue la akak buntu tak tahu nak bagi apa tue semua plan along angah.. hope dia happy ke sana nanti hehehe

miemiey said...

bestnya mak ayah berbulan madu ke phuket...beruntunglah mak ayah ada ank cam angah ni...kl saya sejuk perut ibu mengandung....
niat baik angah mmg murni...

annfrendly said...

bagusnya..pakat2 bagi hadiah percutian..
cantiknya pemandangan kat sana. kelass..
mesti gembira sangat mak angah :)

Mr.Z said...

pergi phuket..hehe..
mesti terharu mak angah.. :)

pawaka19 said...

kawan pernah kata,kalau duit kita bg kegembiraan kat parents...kita mendapat berkat.

AngahSayang2314 said...

mimie:tak ada la seberapa cuma impiannya belum angah laksana kan lagi jer dia teringin nak kerjakan umrah...

ann:nie semua rancangan akak ann..mudah2an dia gembira...

mr.z: mudah2an dia terharu tapi dia seronok sangat dapat gi sana...

pawaka:amin mudah2an pawaka...makbul berkat segala2nya...

Related Posts with Thumbnails