Tuesday, April 20, 2010

~ BeRpInDah rAnDaH ~

last n 3 angah semalam kisah angah dapat kunci kan... hari nie angah kisah pula..angah pick barang2 untuk berpindah...fuh...punya la letih kau angah pack2 segala2 barang2 yang ada dalam bilik angah..hasilnya mmmm ambik ko... punya la banyak kotak2 yang tersusun disudut buju bilik...
dah macam kena usir dari rumah mak mertua jer hehehehe.. tak la sebenarnya angah & keluarga mak mertua pun nak berpindah sebab rumah nie sudah ada new owner baru... jadi angah terpaksa la keluar ke tempat lain berserta ngan mak mertua angah sekali.........This weekend beredar la kami sekeluarga ke tempat baru......

12 Budak comei:

LYaFRINA said...

salam angah... waa..msti letih kan kalo nak bpindah ni.. apa2 pon smoga slamat sgla-galanya..

**angah dh follow awk.. n add link kat bloglist.. salam pkenalan!!

AngahSayang2314 said...

alya memang pun letih sangat2

thanks alya..i follow

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

wah..mmg penat kalo bab2 nak mgemas nih..ri tu nak kemas time nak balik umah,mmg da semput..
nway..selamat bpindah ke rumah baru yer angah..~

annfrendly said...

heheh.. angah tak lah nampak bersepah sangat..
elok aja nagah susun.. memang pengemas orangnya angah ni.. bagus..

NICK IRFAN said...

eh! kejab akak pindah2 dekat2 jgk ke pindah negeri lain?

NICK IRFAN said...

eh! akak pindah ker? ape2pun smoga umah baru ni lebih selesa amin... bkn ape tgk mcm sempit je umah akak skrg ni? hehe

norhaizan said...

wah..mesti penat eh nak berangkot segala bagai..best la pasni dok umah baru..

~mama ila~ said...

ila dah rase dah pindah randah gini,dh pack pastu nanti nk susun2 balik..YaAllah malas giler..hehe ..fuhhh angah mesti penat giler kan..

pawaka19 said...

diusir mak mertua..jeng jeng jeng...hehe..mesti penat angkat barang..jiran2 ada tolong tak?

farwalis said...

takpe pelan-pelan kayuhhhh

AngahSayang2314 said...

fasya: tue la memang penat pun fasya.. apa2 pun thanks

ann:eh bersepah gak ann dah macam apa da bilik angah masa nie. bole la sebab angah tak suka berselerak & kotor hehehe..

nick: amin... tue bukan rumah angah la tue rumah mak mertua angah...

AngahSayang2314 said...

nick : angah pindah kat kajang jer...

haizan:penat,tapi tak sabar nak duk umah sendiri

ila: tahu tak pe.....

pawaka: bukan usir la...saja jer..cakap dalam blog macam tue..eh ada tolong

farwalis: eh angah bukan naik basikal la...

Related Posts with Thumbnails