Thursday, April 22, 2010

~ BrEaKfAsT BeRsAma CeKoDoK ~


mmm kalau pagi2 macam nie kita selami ngan makan cekodok pasti seronok..yum2 hehehe teringat kat gegirl dia suka makan cekodok tak kira cekodok apa pasti dia suka..Tapi angah sekarang nie tengah teringin nak makan cekodok udang wow cedap nyerrrrrrrrr terasa macam ada  kat anak tekak angah nie..Fuhh...nikmatnya bestnyerrrrrrr.....yum2 kang balik nak buat la cekodok udang hehehe....

Apa2 pun angah nak jawab taq nie dari lyafrina

1. Sila copy gambar cekodok di bawah 
dah siap copy dah
2. Sebutkan nama Penghantar Sarapan cokodok
- lyafrina

3. Bagi tahu kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan anda.....
- Sebab senang.. mudah,hanya di lenyek2 jer pasti senang..yum2 masuk mulut kunyah telan hahahah.... 
tapi anak (gegirl) angah suka cekodok tak kira cekodok apa paling dia suka yum2

4. Tag game ni hanya boleh di post kan pada waktu pagi sahaja.. 'before noon'
memang la.. tengah post la nie kat n3.ada kan?kan???

5. Last sekali,pass kan tag game ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..
kepada kawan blogger angah nie tak reti2 ke nak jawab tag nie hehehe....
1. annfrendly
2.  cik fasya
3. deqya
eh dia kata 4 kalau tambah leh tak???

kepada kawan2 angah yang kena taq tue jawab la angah bagi percuma di pagi hari nie yum2..yum....

9 Budak comei:

MOHD HELMI ARIFIN said...

biasa cekodok mel mkn petang2..pagi2 jarang2..malam kadang2

AngahSayang2314 said...

ye ke mel.. apa lagi ngap2 la... hehee

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

wow,tsenarai..~
beres bos..
angah,fasya mmg suka mkn cekodok pisang.sedap..
uih..best2~
kalo wat mkn petang lg best..
ni da alek umah neh,leh la g cari pisang lebu2 ckit.uh,asyik~

AngahSayang2314 said...

fasya:bagus la kalau macam tuesuka cekodok apa lagi buat la tag angah nie

miemiey said...

salam kenal...
saya dah follow n link kembali...
terima kasih dtg umah kita yee...

hope link me too..ok...hehehe...

angah jawab tag jeput2 ye...hehe

NICK IRFAN said...

sedapnyer cekodok!! heheheh sy xkne tag ker??? hehehe

Mr.Z said...

sedapnye tengok cekodok tu..dah lama tak makan..hehe

annfrendly said...

nyum2.. cekodoh.. sedapnyaaa...
gegirl suk cekodok ya..
mesti comel kan muka gegirl time kunyah cekodok :)

nanti ann wat yer tag ni angah..

AngahSayang2314 said...

miemiey:eh bole jawab la kalau nak tak salah...

nick: eh nick nak gak ke? jawab la.. tak salah pun

mr.Z: apa lagi gi dapur buat la... hehehe

ann: memang ann gegirl suka cekodok pun apa lagi buat lataq angah nie hehehe

Related Posts with Thumbnails