Monday, April 19, 2010

~ kUnCi rUmAh DaAaAa..... ~

Wah....... i have new key.. key apa yek???? hehehehe nie la kunci apa lagi kalau bukan kunci rumah baru ku... Last week semperna birthday gegirl angah berkesempatan runner jap ngan hubby dari PJ ke KAJANG nak ambil kunci rumah..kunci rumah angah dah dapat dah... nie kat bawah nie banyak tak????
Nie la.. gambar kunci rumah angah yg kat kajang tue..banyak kan???


Oppss angah terlupa nak ambil gambar pic rumah baru angah nanti kalau angah pergi ke rumah baru angah this week angah ambil pic my new home..hehehe..Tak sabar2 rasanya nak duk rumah baru....
Sorry ye angah terlupa nak snap...snap......

10 Budak comei:

Sarah Syazwani said...

tahniahhh..mesti da x sabar kan nkm dok umh sendiri

AngahSayang2314 said...

ya betul sarah angah memang tak sabar dah nie hehehe

deqyalalink said...

laaa baru nak tengok rumah abru kak ngah..last2 dapat tengok kunci je..kunci pon jadikla yekh hehehhe.. :)

AngahSayang2314 said...

deqya: rumah angah biasa jer bukan rumah banglo pun hehehe.. sekadar yg termampu angah beli hehehe tunggu ye nanti angah letak gambar rumah angah tau..

pawaka19 said...

wah ada rumah baru..moga2 di murahkan rezeki

Iskandar Shah said...

thanks angah melawat my blog~ >_<

annfrendly said...

selamat berpindah angah.. semoga semuanya berjalan lancar..
angah.. banyak betul kunic-kunci tu..
nanti tak konpius ke..??

AnnFrendly Garden said...

nanti janga lupa taw tepek pic umah baru angah.. nanti mesti bz nak kemas2 kan..

AngahSayang2314 said...

pawaka: mudah2an mel.. amin

iskandar:sama2

ann:terima kasih ann.. tue la pasal banyak kan?? pening kepala tue...tengok banyak2

ann garden:insya allah bila pergi sana nanti angah tepek banayk2 tau..memang tengah sibuk ann pening kepala nak kemas..sebab dah ada org mengemas (gegirl) bila kita kemas..

Mr.Z said...

tahniah dah ada rumah baru..smoga hidup bahagia ea ;)

Related Posts with Thumbnails