Wednesday, April 14, 2010

~ HaPpy BiRtHdaY My GeGiRl 1 YeAr

"happy birthday to you"
"happy birthday to you"
"happy birthday to gegril"
"happy birthday to you....."

hehehe hari nie genaplah gegirl 1 tahun..wah teringat saat2 angah melahirkan dia masa nie.masa nie tuhan jer tahu antara hidup dan mati...
"Syukur alhamdulilla keatas diriku yang selamat melahirkan kelahiran anak ku nie dengan selamatnya...aminnn"
(terkenang sejenak) 
hari nie angah tak ada ye..bcoz ari nie angah bercuti almaklum la.. hari nie birthday gegirl....nie auto entry yer...hehehe

14.04.2009 lahirlah seorang insan hamba allah yg diberi nama AMALIA FAQIHAH DAMIA yang bermaksud: cita-cita / cerdik,pandai,pintar / keberkatan,& kebijaksanaan. Lahirlah insan tersebut dengan selamat pada pukul 9.25 pagi dengan selamat & normal..... 
Ini lah gambar gegirl pada 14.04.2009 selepas 3 jam dari Dewan Bersalin Hospital Besar Kuala Lumpur & di atas tue angah masa dalam pantang hari pertama di rumah...

Nie gegirl masa kecil...


Yang ini gambar dia terbaru my loved son... gegirlllllll
SAYANGKU FAQIHAH....
ok bye..bye...

7 Budak comei:

Lizzie Yasmin said...

Bila masa pulak jd son nie.. sdh tukar ka?

annfrendly said...

Allah selamatkan Gegirl.
Allah selamatkan gegirl..
Allah selamatkan gegirl...
Allah selamatkan gegirl....

selamat hari lahir untuk gegirl..
emoga gegirl sihat selalu, dikurniakan umur yang panjang, murah rezeki dan hidup bahgia sentiasa sepajang umurnya.
sedap sangat nama gegirl, penuh bermakna namanya..

Sarah Syazwani said...

eppi besdayyy to gegirll....semoga bertambah cutee n comelll

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

alololo..tomeinye baby awkkkkkkk!

AngahSayang2314 said...

liz: tue la pasal dah salah taip da.. hehehe

ann: thanks ann

sarah: thanks sarah

cik fasya: thanks fas

** apa2 pun terima kasih semua diatas ucapan blogger2 semua...

NICK IRFAN said...

selamat ari jd kat akak! wlpn terlambat ucap? hehe

AngahSayang2314 said...

its ok nick tak pe.. apa2 pun thanks

Related Posts with Thumbnails