Saturday, April 10, 2010

~ KaIn PaSaNg FrOm BaNdUng ~

hehehehe... angah minta maaf ye sebelum tue.sebab angah ada berjanji nak letak gambar yang angah beli kain pasang kat indon last month tapi kini baru angah letakkan.. maaf yeeeeee...
cantik tak???cantik????cantik???? apa cantik??? hehehehe
Nie telekong yang angah beli di bandung harganya kalau tak silap angah dalam Rp 200,000 (RM 73.00)
memang cantik siap ada sulam banyak lepas tue kainnya kain sutera tau bukan cotton ye... lepas tue dia bagi bagi lagi..heheheh mula2 harganya dalam rp400,000 tapi angah minta kurang dapat la.. harga di atas cantik tak???? 
yang nie lak baju raya angah la...oppss dah terlepas kata hehehehe.... ia lah angah beli siap2 untuk buat baju raya...wah... komain angah tahun nie kan?? beli baju raya megerlip2 lagi.. nie warna kelabu angah beli dalam rp150,000 (RM 54.75) sepasang ye...setelah minta tawar la.. harganya rp200,000 fuh yang nie susah sikit nak minta harga separuh sebab ia megerlip2 tue... nak buat baju apa???? heheheh angah nak buat baju kurung moden...bole ke pakai??? hehehehe jadi la mama vogue ye gegile...
yang nie angah nak buat baju kurung jer.... pesak gantung... cantik tak nie warna kesukaan annfrendly la... tapi angah pun minat gak warna nie pink colorrrrrr heheheh....
harganya rp:100,000 (RM 36.50) siap ada selendang, kain & baju hehehehe...
Hasilnya dapat gak angah rembat 3 pasang tahun nie tema angah sekeluarga ngan gegirl & hubby warna purple nampak tak kain english cotton  tue tue la tema kita sekeluarga...hehehe angah beli murah jer kat bandung dalam rp 150,000 ( RM 54.75) 5 meter angah ngan gegirl.. hehehehe.....


Minat tak??minat???? apa lagi jom la gi sana...hehehehe

5 Budak comei:

nick irfan said...

wah! lawa2 la kain akak beli ni... eh! akak selalu melancong kat indonesia ker?

annfrendly said...

wow.. sume cantik-cantik lah..
memang murah harganya..
kalau kat sini memang tak dapatlah harga macam tu..
melaram sakan lah angah raya nanti..
auuwww...
jom pasang badan..
nanti kita vouge-vouge di hari raya..
ahaks ;)

AnnFrendly Garden said...

ann singgah lagi..
bile lah ann dapat gi sane kan..
kalau gi sane kena bawak dwet banyak..
nak shopping sampai lebam..heheheh

ila@cantekmama said...

Cantik2 & murah.Berbaloila beli..memang plan nk g sane,tp x samapi2 lagi ke sane :)

AngahSayang2314 said...

nick: tak asa la selalu nie pun baru 1st time dik... terima kasih... itu jer yg akak berkenan warnanya

ann: ya betul kata ann nak vouge2 gitu..wah jadi mama vogue tue.hehehe

ann garden: hehehe ya betul kata ann sana tempat membeli belah bagi kaum perempuan tau...

ila:ia mamang bebaloi ila tak rugi taw pergi bila lagi gi la ila..

Related Posts with Thumbnails