Friday, April 30, 2010

~ NeW HoMe MoTheR In LaW ~

Last week angah tolong mak mertua angah pindah kan..kan... angah ada bagi tahu so ini lah hasil rumah nya.. keluarsan rumah tersebut tak la.. sebesar mana pum... cukuplah sekadar rumah untuk berteduh..Biasanya orang akan kata dulu duk rumah besar sekarang dah duk umah kecil lak... eh sebenarnya bukan apa... ini semua sementara jer..jgn korang salah paham lak...
 *** maaf yer angah tak dapat siarkan gambar rumah tersebut di atas sebab2 tertentu maaf yer
ini jer n 3 angah untuk hari ni angah ada keje nak buat la ok la.. byeeeeee

4 Budak comei:

Frodo Baggins said...

>>___<<

weeeee rumah baru!

NICK IRFAN said...

eh! gambar umah nape xde plak? hmm.. ape2pun xpelah ape2pun have a nice day! :)

annfrendly said...

ermm.. takpelah angah.. tak dapat siarkan gambar rumah tu pun takpe.. asalkan keselamatan family angah terjamin...

AngahSayang2314 said...

Frado: hehehe yup rumah baru..

nick: dik maaf akak terpaksa remove di atas sebab2 tertentu ia berkenaan ngan keluarga

ann: thanks ann kerana memahami u are my best friend (hung muaah)

Related Posts with Thumbnails