Monday, April 12, 2010

~ PrEsEnT BiRtHdAy MoM ~

continuous story last week birthday 
jeng..jeng.... balik dari opis tue angah terus drive ke 1 tempat sampai di tempat yg angah tuju dalam kul 6.00 tepat la.. dari opis damansara sehingga la di Putra height . ambik ko bergegas angah bawa keta.Oopps ingat dengan berhati2 la... tak mungkin la langgar semua peraturan2 jalan raya tul tak??? Sampai di tempat tue angah pun kuar la...

"Dik ada book kek ke?
"ada bang kek jenis cup"
"ooo jap ye.. maaf dik tak siap lagi la.."
"alamak!! aduih... penat angah runner nie semata2 nak buat kejutan?"
"adik gi la.. balik dulu nanti lepas 2 jam datang balik"
"apa... 2 jam..fuh.......tak pe la saya tunggu sini tak nak balik jalan tengah jem nie"
"bole ke?"
"eh.. bole....apa salahnya.."
Nie la kedainya...
emmm sementara menunggu angah pun snap2 la... apa lagi ambil kesempatan.. hehehe

tara..........hasilnya... catik tak???? nie hasil ciptaan angah sendiri ye.. hubby & yg lain semua tak tahu, tapi surprise dari menantunya sendiri heheheh...kalau korang nak tempah pun bole cuba layari blognya... tau. kek angah pun masuk carta sekali dalam blog nya.....CupCakes
mesti korang pelik ngapa letak gambar mak metua ku, bapak mertua ku & my gegirl.. kan???
sebab diorang nie 1 bulan mak metua angah 09.04 gegirl 14.04 & bapak mertua angah 24.04 wah sekali pakej la... hehehe
di akhir sekali... sesi suap menyuap la... bapak mertuku suap wifenya hehehe.. so sweet... masa kejutan malam tue mak metua angah menitiskan air matanya kerana terharu... sangat2 tapi cupa perhatikan gegirl tue... sempat dia pandang lak tue.... angah ngan hubby pun mesti la nak interpret dah blog ku hehehehehe... 

7 Budak comei:

Mrs. Asida said...

wahh bestnya... yumyum..

AngahSayang2314 said...

asid berminat ke? bole apa salahnya..

~mama ila~ said...

3 orang serentak bulan nie..Meraih-meriah..hehe Semoga semuanya pjg umur & dimurahkan rezeki selalu..Amin

annfrendly said...

lamanya angah kena tunggu..
2jam...
wow..
keknya amat mengancam..
special bulan 4 nie..
pandai angah create cupcakes tu..
memang kena gan tema..
birthday untuk 3 orang :)

AnnFrendly Garden said...

angah..
ann berkunjung lagikk
tak jemu2 tengok cupcake tu..
nanti kalau ann on.. ann nak betulkan margin blog angah la..

AngahSayang2314 said...

ann: lama tue x la.. lama sangat tue perkara biasa la..sebab excited sangat tue yg sanggup tunggu nak tengok macam mana rupa cupcakes tue..hehehe

AngahSayang2314 said...

ann garden: rindu rasanya nak chat ngan ann apa2 pun thanks ann...atas pernghargaanmu

Related Posts with Thumbnails