Saturday, March 5, 2011

~ TinDakKaN SeTerusNya ~

Wahhh korang mesti pelikkan sekarang nie...angah buat lg 1 resepi baru korang mesti nak tahu apa kan??ye..kali nie bersilat lagi ngan resepi baru..almaklumla... kata nak mencuba kan?? so teruskan mencuba la...
apa dia yer.....
jom tengok...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ya inilah kuih puteri ayu yg angah sedang mencuba hehehe....Amacam jadi ke???ermmmm entah la...korang jer la komen...hari ini cadang nak buat roti lak..dari resepi mat gebu...hehehe..Tungguuuuu...rasa2 jadi ke?? heheh kita cuba jer hehehe teba boomm

p/s: esok cadang nak buat red velvet betul kata cik min bahan dia memang high la harganya..namun tetap ku tempuh (buat) gak...

.

16 Budak comei:

el said...

jeles jeles jelessssssssssssssssss rajin tol dah angah sekrg...adoiiiii
el pun mmg suka fevret tau puteri ayu ni...kalo dekat leh tapau 2 3 tuperware hehehehe

ummiross said...

comel angah,memang ayu lagi sedap..

ieda said...

wah2 gebuuu sgt2 .. leh pos kat akak nie... akak minat sgt kuih nie huhuhuhu

kakchik@ella said...

angah da'ba'boom, bagusnya dia jadi org dapur eh. hihi ..

ardinihumaira said...

nak satu :D

cma shiema said...

go go chaiyookk...meeh sebiji dua..

angah..jom singgah blog baru cma..

http://cmashiema.blogspot.com/

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

warrgghhhh tentu air tangan angahh mesti menjadi lagi kali ni...kiterr tunggu ajerrrr. aku pernah tengok orang buat kuih ni senang nampaknyerr masuk kelapa sikit tekan tekan kat bekas kekecik tapi bubuh minyak sikit takut melekat... tuang adunan tepung tu... masuk kukus... sekejap ajer dah masak...makan panas-panas sedap ni

S..U..D..@..I..S said...

kuih puteri ayu...kalu x ayu boleh try x angah

sarah-najwan said...

tahniah angah..berjaya buat kuih tu..
*asal pic kenit je tu..hehe

munna said...

dulu klu pergi pasar nln... jumpa org jual kuih ni mesti beli... skrg ni kakak munna dah pandai buat kuih ni... jadi boleh request dari dia... munna ada lagi penyakit M tu

Nora Shahaira said...

huhu..acuan dah ada..tp tak buat2 lagi..red velvet yg akak buat..tak lah mahal harganya..mungkin resepi lain ni..

rATu kEBaYA said...

jadi dah tu.. nampak sedap sangat..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

warrgghhhh angahhh kuih hijau itewwww aku obses sangat .... suka makan panas2 tau.....sedappppppp

toyolkiut said...

suka kuih ni..
emm..
pos boleh ngah..

S..U..D..@..I..S said...

resepi dar mat gebu kuih lagi le gebu...sedap nmpak

Ogy said...

rajin betul angah ni..mama tabik springgg lah..hehee

Related Posts with Thumbnails