Friday, March 25, 2011

~ CaKap SaLah X CakAp Pun SalAh ~

Ayat nie sering org cakap Cakap salah x cakap pun salah...Tul tak?? Sebenarnya n3 ari nie x tahu nak storry apa ngan korang...Apa yg bole angah bg tahu....Lebih baik berdiam dari banyak bercakap....Tul tak...Serupa jer...Ehhh melalut panjang angah nie....
Sorry la..Sebenarnya angah ketandusan idea nie...tak tahu nak storry morry apa....Apa yg bole kata angah nak Bw ke teratak korang yer....Help..help..help...

p/s: No idea dah nieeeeeee perlukan idea tuk mengarang yiiiihaaaaa

17 Budak comei:

Cma Shiema said...

betul 2 angah..kdg2 org x leh terima apa yg kita ckpkan..
biaq p la kat dia..jom..jalan2...♥

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

samelah kite..hihi

Nora Shahaira said...

dalam kes berdiam ni kan..memang berdiam akan mengelak kita membesarkan masalah..tp berdiam ni jugak macam menyimpan nahah..sakit bedenyut2..lama-lama meletup..jijik kan..jadi baik kita diam beriman..tapi macam mana ek?

r|nA @ ja|j|na said...

samelah kite, but semetime tatau nak mulekan camne, padahal bnyk story mory nak share..

apple hijau said...

lorrr...tak de ide rupanya... :)

d_tieah said...

Buat je resipi masakan.. Ngee :)

Entry Terbaru : Biarlah Orang Mengutuk *Senyum* Nuffnang Bagi BE Lagi

diana said...

tak tau buat apa??
senang je..copy paste je..
hahahahah..
idea melampau saya bagi ni..

LYAfrina said...

angah...
pekabo?? sihat dok arini??

nora said...

takde idea? betulni nak idea??
alaaa buat je cite pasal blog ni http://sayanoa.blogspot.com/
amacam bijak tak ide noa lol :p

ENTRY HOT : Beku

Zura said...

hehehe...kekdg pun kering jugak idea nk story tp ntahlah..mesti nk menulis jugakkan even satu ayat pun...

toyolkiut said...

angah xde idea?
kes berat ni..
hehe..
angah balik nnti, masak2 ye, pastu mesti bnyk menda nk crita pasal kuih2 angah yg gebu2 tu..

☆ lieya latif ☆ said...

takpe ngah...weekend ni masak mcm2 leh buat entry...leh lieya jamu mata ngan masakan angah heheeheh

kakchik@ella said...

tak tau nak cakap apa tapi dah tercakap. hihi ..

ieda said...

adoiii adakalanya akak mcm anggah jugak no idea huhuh

nuriz said...

apesal ni angah, ditelan mati mak diluah mati bapak kot.. mcm pepatah org dulu2 hehehe

munna said...

MUNNA PUN SELALU KETANDUSAN IDEA...JAWABNYA BW AJELAH

Fiqas said...

tak ada idea, kita releks dulu.. nanti idea masuk, pulun n3 byk2...

Related Posts with Thumbnails