Monday, March 14, 2011

~ HeRo KeLuarGa ~

Last week angah ada cakap pasal bb kan??Alhamdulillah bb & ibunya dah balik dari hospital dari last week..Korang mesti nak tengok pic bb yg angah ceritakan tue kan??? jom la kita tengok pic nya..
inilah dia... angah ambil dari facebook adikku.. hehehe...

Angah pun baru dapat tahu namanya ialah RAYYAN RIFQIE BIN MOHD FARID AZRI Nak Story panjang2 malas la... tak ada mood almaklum la monday blues......So layan je la yer.........

p/s: hari ini angah keje belambak..korang tinggal je jejak yer nanti angah mai teratak korang yer...

21 Budak comei:

LYAfrina said...

comelnyerrrr..
nama pon sgt2 sedap disebut & ddgr

☆ lieya latif ☆ said...

comeynye angah....geram tgk..gebus....mmg musim ramai dpt baby boy laaa heheeheh....

erm...angah bile lagi hik hik hik

Cma Shiema said...

wahh..cumel..tahniah2..

unknown girlz said...

alolo..comey..
tahniah ok!

nama sangat unik la,but nice :D

toyolkiut said...

wah angah, dpt anak sedara baru, lelaki lak tu..
hehe..
suka nya ia..

LyNn HaMzAh said...

nama baby glamour la...suka...hehehehe...

ummiross said...

alahai cute nya,
dah pandai tengok kamera ke?

munna said...

Alahai comelnya... nama pun sedaplah... suka bau baby ...

Ogy said...

sedappp nama tu...nak pinjam nama tu bulee ke? ahakss verangan lagi mama nih...

MamaYatie said...

sedapnya nama dia,comey mcm tuannya..huhu..

~ PIJA ~ said...

comelnya anak buah angah....:)

zulkbo said...

salam..
ermmm..tahniah..
harapan keluarga tu..
moga jadi anak yang soleh
satu hari nanti..

POSH76 said...

tahniah!!! comei sgt

Zura said...

sedap nama dia...

OLick SyaSya said...

sedap name baby2 skg..

cEro said...

comel..
nama pun sedap sebutannya...

Adinda Amy Sensei said...

cute..

BIONIC WOMEN said...

comelnya..
teringin baby boy

S..U..D..@..I..S said...

wauu tomey baby rasa nak cubit cubitan...

Fiqas said...

comel...namayan pun comel jek...ishh...geram pulak tgk baby ni..:)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Apa khabar orang kampung
Lama sudah tak berjumpa
Minta-minta semuanya
Di dalam sihat sejahtera

Apa khabar orang kampung
Bilakah dapat berjumpa
Kirim-kirimlah berita
Janganlah senyap sahaja

alahaiiii comel sungguh sejuk mata memandang.... comel geram nampak

Related Posts with Thumbnails