Friday, March 25, 2011

~ HaTi TerBuka ~

Wah..wah..wah.. korang komain suka kan?? kalau bab2 makan2 masak2 pandai lagi yer suggest macam2 kat angah yer...hehehee...Tak pe2 angah terima ngan hati terbuka..Apa pun thanks all...
Bercerita pasal hati terbuka nie nak habaq nie..Angah terpaksa gak menerima ngan hati terbuka...
Sedih memang sedih dah dekat 3 month angah x ada BE kalau bab Tiket tue tak yah cakap la tiap2 minggu angah hantar kat en.nuff still sama gak...
Adalah sorang hamba berkata2 ngan angah..jika angah tak pernah Cash kan cek Tue yg dia macam merajuk...
Eh betul ke ia bole merajuk????
Mungkin kebetulan kot.......
Akhirnya terpaksalah angah pasrah............jeng..jeng..jeng...


Dari mula angah berblog sampailah pada tarikh ini angah tak pernah pun cash out inilah merupakan 1st time cash out uuuu.....(dari 28/8/2009-now)
& akhirnya betul diorang kata bila dah cash outkan baru la BE masukkk...BE kau pun pandai merajuk yer....Baru cadang2 nak cash time raya nanti hampeh tak dapat la pula....Kalau sempat dapat la enjoy bulan 5 nie hehehe...

Inilah BE yg baru masukkkk lepas angah cash out...banyak ke amount???hehehee sendiri pikiq la...

p/s: yeeehaaa esok cutiiiiiii lieya latif kau tengah menggairahkan angah ngan pizza tunggu malam nie my turn...

30 Budak comei:

kakchik@ella said...

tak penah dpt BE dn tak penah cashout sbb tak cukup2 lagi. hihi

Maria James said...

tahniah :)

hehehe.. best nye mam pizzzaaa. kite x cuti. ada kelas.

drop at my blog k angah. got hot newss! HEh?

LYAfrina said...

LYA DH CASHOUT Y KE-3 BLN 2 ARITU.. NI MSIH MENNATI CEK TU TIBA..

TP LATE NILYA PON KURANG BE.. XTAU LA NAPER..XPELA..MYBE REZEKI UTK ORG LAIN...

NI BKN NUFF MAJUK.. TP LYA Y MERAJUK....

diana said...

mesti seribu dah ada tu..kan??
nak seratus>>:p

Nora Shahaira said...

akak nora masih tak faham berkaitan dengan nuffnang ni..apatah lagi BE..dah banyak buat pembacaan..liat betul la nak faham..

toyolkiut said...

ala..
TK punya ada 20sen..
BE jngn cakap la, ngendap pun xmau kt blog TK tu..
hehe..

Miss PIJAOSIX said...

salam angah..

akak lagi la, tak pernah langsung dpt BE

sarah-najwan said...

blog akak pom da berzaman tak dok BE..tak kisahlah..janji kita hepi2 blogging

nk BE ni traffics kene mantap..
skrg traffics akak..hanya oleh kwn2 maya yg ku sayam shj..tu pun akak da gumbira..

Cma Shiema said...

wahh..tahniah angah...masuk juga be..
dah co ke..??mesti riban2 kan..banje eskem la gini...

makdara TERdiva said...

dah malas nak ckp pasal BE..[ayat merajuklah konon] :P

Rinna said...

Wahh dah cash out makan besar laa yer.. :)

Diari-Selebriti-Mama said...

oleh sebab saya budak baru belajar

maka saya tak tahu pun pasal

BE ke UV ke..isk banyak nak

kena belajar ni

Mama Gee said...

semua org cerita dpt BE ..huaaaa sedihnyaaa...BE dh takmo hinggap blog mama...

εїз Cik Fasya εїз said...

wow..angah da cash out.fasya ni, nuff pn brape jek..sedih2..

bunga said...

wah..bunga xpernah dapat...hehehe..

Cik Moon said...

huuu..moon pun dah lama xdpt BE.. sedey..sedeyy..

Adinda Amy Sensei said...

waahhhh angah...leh aaa belanje sayeeee.....yeehhhh

YanaMIB said...

tahniah..sy pn br dpt BE baru minggu ni..elok je dpt BE baru, yg lama jd ME..hihi..syukur²..janji duit bergerak kn =)

rATu kEBaYA said...

akak dah cash out bulan dua hari tu.. tgh tgu cek nuff melayang ke alamat opis ni.. hehehe...

ummiross said...

waa wang besar,wang besar...boleh belanja makan pizza..

Hanis Azla said...

akak ni BE tak pernah dapat.. Cash out apatah lg.. hu..hu.. seronoklah angah dah cash out yer.. semoga bertambah2 BE tu nnt..

HEROICzero said...

x penah letak benda2 ni. anyway, congratz hey! =) rezeki.

S..U..D..@..I..S said...

thniah2 ble blnja la angah

Amy Syaquena said...

yeahhhh!! angah dah cashoutkan.. leh belanja amy hehe33... amy duit nuff just beli tv je

Fiqas said...

oo, dah cash out ek, nak skit..heheehe....

rin~eirie de' sEcond said...

bestnya angah..saya x pernah dapat pun..duet pun xcukup lg utk cash out haha

S..U..D..@..I..S said...

haha ni ble belanja kawan2...

DKosongLapan said...

angah ...awok tak penah lagi meghase dapat BE ni...... duit iklan pun macma dah lame tak berjalan ni....sabo je leee

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

sy x penah dpt BE pong..BE pong barula tahu apa menatangnya 2-3 hr lepas..buatla GA angah..share hasil dgn kengkawan hehe

Zura said...

akak pun rase nk cash out jugaklah...sbb xsabar nk dpt duit nie...

Related Posts with Thumbnails