Wednesday, March 16, 2011

~ LeWat ~

Hari ini lewat ke tempat kerja kerana terlajak perahu.....hehehe...That means Terlajak sebab tido ngan cuaca yg dingin..Cakap pasal terlajak dah la lambat lak tue ngan traffic jem lagi...Sabar jer la tuhan jer yg tahu...
Sampai2 opis ambik kul 9.10..tengok2 bos dah sampai nasib bos paham situasi angah...Apa kad merah????? tak ada maknanya merah2 angah kat sini tak ada punch card yer....Bos ok jer...Bukan selalu pun angah datang lewat sekarang nie..Masuk kul 8 kadang kul 6.30  dah sampai... kadang kul 7 dah sampai..tak kan nak marah tul tak...relax jerrrrrrr hehehe....
Muka masam still banyak keje wooo... UV minggu nie terlalu jatuh terukkk nak bw pun mana yg sempat jer tue pun curi2 

p/s: nanti angah mai yer... keje banyak la.. this week

30 Budak comei:

CiK QiQi said...

ok la tu takde merah2..qiqi pnh gk lwt mai..ptt masuk kol 8..tp smpai 8.20..haiya...mn xnye..tjaga lg 10 mnit kol 8..mau xpcut..mandi??hahahha..drahsiakn..lalla

Nora Shahaira said...

ish..kalo akak nora dah kelam kelibut kalau lambat dari biasa..walhal belum lambat lagi dari waktu yang ditetapkan..

Zura said...

terlajak perahu boleh d undur...terlajak tido menjawablah ngan bos angah...hehehe..nasib bos fhm,..

r|nA @ ja|j|na said...

akak selalu jugak kad merah² ni, hahaha..tp buat selamber aje..

Hanis Azla said...

Alhamdulillah boss faham yer..

cHiEydA said...

chieyda pun lmbt smpi opis gk arini..tp xde la lmbt sgt..

diana said...

tidur lewat kot..:p

munna said...

kalau bos marah juga... mmg takde perasaan lah tu... munna selalu gak masuk lambat ... nasib baik taakde punch card kat opis ni... bila lambat je cepat sms kat member inform..

Adinda Amy Sensei said...

hai angah..just smile..ok.. :)

zulkbo said...

Salam..
cukup bulan potong gaji
2 jam..tu yang buat diam
je boss..he he
:D

sarah-najwan said...

akak kalu lmbt..mesti call bos..bgtau situasi..

☆ lieya latif ☆ said...

biase la tu angah...ade masa dtg time kite busy sgt2....mmg takleh nak buat ape hah...yg penting settle keje dulu kan...tu lagi penting..

HEROICzero said...

itu lah. selalu bila dah lambat, masa tu la trafic light kaler merah, masa tu lah lori depan bawak selow nak mati, masa tu lah semua yang lembab2 ada d depan.

kenapa ya?

=)

POSH76 said...

lewat sekali sekala takpe jgn selalu hehe

ieda said...

looor ekekek mcm mana leh lewat nie anggahhh .. buek per semalam ekekkeke

x per2 slow2 BW tuu .. akak x kejar sgt UV tuu , yg penting dpt dgr cerita kawan2 kan :)

apple hijau said...

kalau sesekali datang lewat pun boss nak hangin...melampau la kan?memang nak kene boss macam tuh... ha ha..

makdara TERdiva said...

kat opis MDT pun takde punch kad..kadang2 kalau naek bus, smpai opis kul 10 @ 10.30..tp takleh buat selalu..

nanti bonus kena cut.. :)

MamaYatie said...

hampir2 terbabas juga semalam..opis akak hari2 punch card merah..sbbnya punch card machine tu abis ink itam...wakaka

Amy Syaquena said...

wah bestnya dapat bos macam tue..bertuah badan hehe...

kak ina kl (2) said...

sekali sekala bolehlah kan..kalau selalu tarik muka gak boss tu ek

wah angah mcm best ajer blackpepper sos tu..bolehlah mencubanya

Nora Shahaira said...

err..akak nora nk nyusahkn ko ni..hehe..tag utuk angah..

http://aurajarinora.blogspot.com/2011/03/giveaway-baby-nurkheir-first-giveaway.html

Edy Zaidi said...

selesaikan mana yg penting dulu angah

ummiross said...

internet pun slow sangat 2-3 hari ni Angah, hilang mood nak blogwalking kan..

Fiqas said...

cuaca sejuk mmg senang sangat nak terbabas kan..

Fiqas said...

cuaca sejuk mmg senang sangat nak terbabas kan..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Apa khabar orang kampung
Lama sudah tak berjumpa
Minta-minta semuanya
Di dalam sihat sejahtera

Apa khabar orang kampung
Bilakah dapat berjumpa
Kirim-kirimlah berita
Janganlah senyap sahaja

uihhhh aku mmg selalu setiap masa lewat datang kerja... kaa orang tua cari rezeki kena bangun awal sebelum lalat bangun kita dah bangun.... hakikatnya aku memang payah nak bangun awal

nisa said...

Wah..ni mesti kesayangan bos ni..tu yg xkena marah..hehehe

nisa said...

Wah..ni mesti kesayangan bos ni..tu yg xkena marah..hehehe

nisa said...

Wah..ni mesti kesayangan bos ni..tu yg xkena marah..hehehe

ozzy said...

Assalam..

Kalau sesekali lewat boss x kisah sgt..tapi mestilah dgn alasan yg munasabah.

Related Posts with Thumbnails