Thursday, March 3, 2011

~ BuKti SeDap ~

Hari ini tak nak story panjang2 cukup sekadar layan gambar jer bole???
hehehe semalam kisah cup cake choc moise kan ini lah buktinya....Betul ke sedap????jgn auta je lebih kan??? eh betul la....
masa nie layan kerenah dia...ye la sementara nak tunggu cup cake tue masak kan???

ini lah rupanya yg dengan tak pakai baju kau....dari pakai baju abis baju2nya comot2..tue yg terus jadi seksi.. hehehe...

p/s: tengah tak ada idea wooo help2...

54 Budak comei:

Ellen said...

Mesti sedap giler kan Angah sampai si Baby tu comot2..hehe

cikmOt said...

nak la jugak...dah terliur ni...
camner???

☆ lieya latif ☆ said...

erm same laa cam lieya angah oiiii...kalo mkn kat umah comot2 tu mmg tangal baju laa gamaknye...kang comot jenuh aku gak nak kene basuh hahahahahaah......

lieya lum bersalin lagi laaa....mendiamkan diri sebab tak sihat lately nie huhuhu

munna said...

phewitt... seksinya model cup cake ni...

LyNn HaMzAh said...

memang sedap la tu sampai comot dibuatnya...hehehe...

Suhami Ahmad said...

haha...tu mesti layan giler tu....sedap angah buat tu

Fiqas said...

wow...comot itu tandanya sedap... gegirl pulun habis ye...

MamaYatie said...

terbukti!! kekek..cekci wei gegirl..budak 3 org tu pun kalo nak makan makanan coklat2 ni mmg suh buka baju..tak larat den nak menyental

OLick SyaSya said...

amboi..comel la gegurl skg..

cm akk olick je...hehe

LadyBird said...

comotnyer..

Rizziela said...

memang sedap sangatlah tu..habis comot mulut2 dia

apple hijau said...

percaye percaye...tengok gugurl makan pun dh tau dh...kompem sedap. nak sikit.. ha ha

sarah-najwan said...

mok aihhh..cekci weh model tu...ngan mulut comot momot..hehe

Cma Shiema said...

hehehe..tgk geugurl mkn dah tau mama dia buat sedapppppp...

angah~..nak tnye ni...apam polka dot nk kukus bape lama..?pakai paper cup ke?
nape cma cari n3 resepi x jumpa2 pun...
.....

kakchik@ella said...

Wah!! sedap tu. nak satuuuuu. hihi

~ PIJA ~ said...

amboi kemain lagi anak dara nih..kecik2 seksi meksi tak per yer..sok dah besar jgn buat..auntie pija babab nanti..hihiii

Amy Syaquena said...

ambpi mesti sedap bangat tue sampai comot2 gugurl ha..

p/s: jemput join contest sinar raudah

Isteri Yang Comel said...

alahai ngah tomeynyer dier.. muker momot.. hihihihihi

fyna said...

waaaa...tgk pic tue da taw da....
kompem sedap gile...





jom singgah n follow belog saya...
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Adinda Amy Sensei said...

pandainyeee angah buat kek...hehehhe

fiza said...

Sedap nya, sampai comot² mulut...hehehe...

nisa said...

Hahaha..comel giler..budak kalo comot2 mmg comel and puas hati sangat bila anak makan air tangan kita bersungguh2..hihihi

Nora Shahaira said...

hehe...anak akak nora kalau makan cupcake ni siap minta piring dan sudu..huhu

Izan Ishak said...

comotnya baby...mesti sedap sgt angah buat cupcake tu~

AngahSayang2314 said...

ellen bole la.. hehehe

AngahSayang2314 said...

cik mot meh sini rapat2 hehee

AngahSayang2314 said...

lieya tak nak menyental malas hehehe

AngahSayang2314 said...

munna seksi hehehe

AngahSayang2314 said...

lynn dia suka choc lynn

AngahSayang2314 said...

atok yupp angah la buat abis sapa lagi

AngahSayang2314 said...

fiq hehehe yuppp

AngahSayang2314 said...

kak yatie seksi sekarang tak pe jgn nanti hehe tahu tak pee

AngahSayang2314 said...

sha ye ke macam sha hehehe

AngahSayang2314 said...

lady yupp memang comot

AngahSayang2314 said...

kak ziela hehehe yupppp

AngahSayang2314 said...

apple ye ke?? heheh bole2 meh sini

AngahSayang2314 said...

sarah model tak berbayorrrr hehehe

AngahSayang2314 said...

cma... eh ada la... kukus ikut ia masak la... hehehee

AngahSayang2314 said...

kc nak ke??? hehehe

AngahSayang2314 said...

kak pija kecik tak pe kan?? jng besar kan?? hehehe

AngahSayang2314 said...

amy sedap ke?? bole la... hehehe

AngahSayang2314 said...

isteri yee comel gak la...

AngahSayang2314 said...

fyna ye ke?? dah rasa ke?? hehehe

AngahSayang2314 said...

amy bole la...

AngahSayang2314 said...

fiza hehehe

AngahSayang2314 said...

nisa tul tue

AngahSayang2314 said...

kak nora sama la...

AngahSayang2314 said...

kak izan entah la...tanya dia la... hehehe

diana said...

amboi..
sampai gitu sekali mulut dia..
hahahha..
tu bukti kesedapan nye tu,,

alinac lover said...

tudia moist~ hehhee

Edy Zaidi said...

hoho..comot sudah

Mak Su said...

sah! sedap :D

el said...

comot2 pun cute je dia hahaha sexy lak tu

shark said...

hahhaa..
aksi paling seksi nie angah.

Related Posts with Thumbnails