Wednesday, March 2, 2011

~ CuP CaKe ChOc Moise ~

Kerana kebosanan melanda last sun angah ke dapur lagi bersilat kali nie cuba lg resepi baru iaitu cup cake choc moise...Hehehe akhirnya berjaya gak angah bersilat di dapur...Mulanya ia resepi kek tapi di ubah suai menjadi cup cake....yum..yum... Utk percubaan kali nie tak banyak pun angah buat hanya tuk 12 cup jer...Kata percubaan...maka mesti la sikit...Kalau dah pandai nanti mesti la banyak kan???
Alhamdulillah... dapat sambutan dari hubby & gugurl suka tul diorang makan....Sampai licin woooo hehehehe...Siap minta request lagi tue.. hahaha.. ingat angah kedai ke?? ahahahaha.....
amacam ok tak??? comot sikit la... hehehe 

angah suka gi blog yg ada resepi2 nie...kata nak mencuba..kan??lak tue sekarang nie angah dah kena sakitttt woooo iaitu sakit masak..memasakkkk hahahhaa....Tolong...tolongggg angah dah ter..ter...ter... minat dalam bidang nie.....macam mana????This week cadang2 nak buat next resepi lak hehehe.....

p/s: yg tinggal sisa kotak jer isinya dah abis...Siap request lagi tue......Bole la buat biz kan??kan?? hehehe

53 Budak comei:

Hot Mama said...

rajin angah buat dup cake yer..klu sya kuih muih, biskut & segala kek ni mmg tak reti buat..klu lauk pauk tu bulih2 la juga belajar...tau makan je ni beli kat kedai roti..ehehe

Entri Terkini : 17.3juta saman trafik disenarai hitam

kakcik said...

Bagus Angah. Teruskan 'sakit' Angah tu. Seseuatu yang baik untuk seorang ibu dan isteri. Mungkin suatu hari nanti, Angah boleh buat bisnes masakan pulak. :)

LyNn HaMzAh said...

rajinnya angah buat cup cake...nak satu...

oya said...

angah suka masak kan kan..

Sarah Syazwani said...

mak aihhh aritu apam..ni cup cake pulak bile mek nk anta sini..hehe

✿ etiey erywan ✿ said...

rajinnya... sedap!

CiK QiQi said...

sdpnye kek.nyum333333333333333...qiqi ritu smgtgk wt..skang mls lak.hahaha...wt2 tp krim nye xjadik2..angah ade resepi coklat homade x..

Fiqas said...

angah, wowwww... nnt lama2 blog angah ni jadi blog masakan la pulak ni...

kek tu angah kukus ke bakar?

Nora Shahaira said...

tau pun angah..tu pasal la akak nora dah macam chef..pasal request2 ni la..dari tak tahu lgsung buat kek..dah ke deco kek jugak..huhu..hantam sajalah..

rATu kEBaYA said...

rajin ye.. ni yang nak order kak angah.. boleh?

d_tieah said...

Hebatlah kak..
Sy paling suka melantaklah..
Hahaha.. Memasak tu tak suke sgt..
Hahahah..
Cam sedap plak cup cake tu ek..



Entry Terbaru : Usianya Sudah 59 Tahun

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

sy pon suka masak (kdg² hehe)..suka tgk org buat kek dan suka makan kek tp malas nak buat kek..kakaka..

apple hijau said...

bagus la Angah nih..respek betul..bertuah papa n gugurl.. :)

Zaidah said...

sama macam zai...klu tiba penyakit tu mesti nak mencuba aje resepi yang baru...

azzey said...

Wah2..pandainya dia buat cup cake...tahniah..:)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhhh menarik dan tertarik cantik dan menarik menyelerakan..ok lahhh tukannn......

~ PIJA ~ said...

angah...nak la resepi!!!

cHiEydA said...

samala kita angah..
chieyda pun suka masak..
tp kene tgu weekends je baru leh try resepi baru..

Amy Syaquena said...

amy baru nak belajar buat cup cake..

POSH76 said...

cantek & dah semestinya sedap ni

munna said...

penyakit ni mmg best... munna sanggup kena virus ni dari angah... tapi mood skrg ni asyik nak buat puding je...

kakchik@ella said...

amboi angah .. ko bila dapat masuk dapur .. HEBAT!!

jgn lupa eh. time 'dating' nnt bwk tau. Eh .. kna dating sambil berkelah kat taman tasik la camtu ngah.

dating kat sopink complex bwk mknan sendiri mau kena kejar dgn Pak Guard!! haha ..

makdara TERdiva said...

best masak2 ni..lagi2 kalau ade org yg tukang makan..MDT pun nak komplitkan brg2 bakery..byk yg takde dan ada yg dah tercicir kat mane2..grrr

AngahSayang2314 said...

hot mama rajin tue bole la.. dah bosan duk umah maka isikanlah masa lapang hehehe

AngahSayang2314 said...

kak cik sakit yer... hehehe...

AngahSayang2314 said...

lynn nak ke?? hehehe

AngahSayang2314 said...

oya yup2

AngahSayang2314 said...

mek sarah moh ke kl kita jumpa yeee

AngahSayang2314 said...

eity sedap ye... hehhee

AngahSayang2314 said...

qiqi ada nak ke?? bole2

AngahSayang2314 said...

Fiq bole jer.... nak ke???

AngahSayang2314 said...

kak nora angah tak tahu punnn

AngahSayang2314 said...

ratu kebaya bole2

AngahSayang2314 said...

d_tieah hehehe ye ke???

AngahSayang2314 said...

rina ye ke..hehehe

AngahSayang2314 said...

apple jgn...jgn...jgn... terlalu respact sangat

diana said...

sebelum buat bisnes bagi kawan2 blogger rasa dulu..
hehhe...

AngahSayang2314 said...

kak zai hehehe

AngahSayang2314 said...

azzey bole la cuba2

AngahSayang2314 said...

nizam bole la... hehehe

AngahSayang2314 said...

pija bole...bole.. nanti yer

AngahSayang2314 said...

cHiEydA hehehe kita serupa

AngahSayang2314 said...

amy cayokkkk

AngahSayang2314 said...

posh sedapppppp

AngahSayang2314 said...

wah munna sanggup tueee hehehe

AngahSayang2314 said...

kc bole la... ye la kan??kan?? bila yer nanti yer

AngahSayang2314 said...

diana bole joooo

MamaYatie said...

wah wah..angah kalo dah kena penyakit tak hengat bersilat yer..peh tu tayang kat sini kasik org nak diet tengok..tak puas ati la mcm ni...hahahaha

AngahSayang2314 said...

kak yatie sesekali jadi org lupa daratan jap...

ieda said...

rajin tul anggah nie ... kagum akak :)
bak mai sikit posx3 :))

Edy Zaidi said...

buat la bnyk2 angah..kasi edy skit..huhu

alinac lover said...

adeh..pedih perut~ huuu

el said...

teringin nak wat cup cake..dok nak buat tp x buat2 smp la..hahahah rajin angah

Related Posts with Thumbnails