Wednesday, March 23, 2011

~ AkIbat MC ~

Apa pun thanks 4 coming my blog ye kawan2..Semalam tiada n3 yg dapat angah coretkan tue tatapan semua..Semalam angah MC keadaan kesihatan tak mengizinkan tuk angah ke tempat kerja..Kepala angah sakit..Maka terpaksa angah tidak hadir ke tempat kerja...Dari hari isnin pagi lagi..Petang tue angah dah cabut balik ke rumah sebab tak tahan sakit..Ada ke patut budak contract kat sini kata angah mengandung??? iskk..isk..isk...kalau betul apa salahnya kan??Tapi bukan sebab tue..Disebabkan angah ada migraine tue yg sampai 2 hari terlentang kat umah..
Last n3 angah cerita pasal nyonya tue kan??? mmm hari nie sampai jer opis...tengok apa jadi lagi kat meja angah gara2 si nyonya tue....ada lagi nie kat sebelah2 malas nak ambil pic eeeeeeeeeeee geram tul...sabar jer la....


p/s: Tunggu yer angah mai teratak korang rindu la... heheheee

28 Budak comei:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

jg kesihatan tau kak

Bionic women said...

selamat kembali..
alhamdulillah angah dah sembuh..

cik hani said...

dah sihat ekk..jaga kesihatan baik2..jgn stress2..

byk keje kt meja lps mc tu perkara biasa..

wt ng tenang ekk angah...

Shiela Firdaus said...

MC semalam?? me plan nak MC nih..bukan sakit, tapi malas nak koje..JAAT kan!!

Cma Shiema said...

dah sihat ke...??
mkn ubat taw..

diana said...

migraine tak boleh makan makanan laut kan??dulu saya selalu jadi migraine ni..
sampai nak pi mana2 pun tak best sebab mmod hilang..
tapi sekarang tak de dah..
sejak saya dturunkan berat badan dah tak migraine lagi..

DKosongLapan said...

tu ok lagi le tu cik angah....kalo dibuatnye die bagi tunggang langgang meje tu ....siap kerusi dok ateh meja...lagi haghu....apepun selamat beghehat le.....

Ogy said...

kerja elok2..jgn sampai stress pulak yaa

Nora Shahaira said...

angah terlalu tekanan kot..ish, jangan bagi migraine tu melarat ye..ada petua mengatakan..

kacang hijau, lada hitam, garam kasar. taburkan atas surat khabar, pijak benda-benda tu sambil berselawat 3 kali. tapi, akak lupa la blog mana..kalo jumpa akak gitau, dia ngidap migraine ni lama begantung pada ubat..dia buat amalan ni, Alhamdulillah..hilang..

apple hijau said...

Angah, jgn geram geram nanti migrain dtg balik heheheh...enjoy your work!

Rinna said...

Kesian kat Angah.. Moga cepat sembuh yer..

Hanis Azla said...

harap2 hari ni angah dah sembuh sepenuhnya.. Take care yer..

makdara TERdiva said...

selamat menguruskan kerja2 di opis yg berlambak.. :)

MamaYatie said...

huhu..akak pun mc kelmarin..seronok bercamping & bersukan..abis sakit satu badan..lama tak xcercise..huhu

kakchik@ella said...

semlm kc pun MC gak .. skit kepala gak. tapi tetap boleh updet blog dari rumah dan ke gym. hahaha ..

nora said...

angahhhh senyum sikit ^^
takmo geram2 haaa
nanti migraine kang cmne

ENTRY HOT : Betul ke Tak Betul??

ieda said...

take care ye anggah .. makan ubat .. skrg cuaca x menentu .. huhuh

sop said...

biasa cuti atau mc mmg cam tu
berlambak kerja

toyolkiut said...

alahai angah..
sihat sikit trus BW ye..

azzey said...

Angah dh sihat ke? mmg tension klu keje byk atas meja ni kannnnn...:)

r|nA @ ja|j|na said...

patutlah senyap sunyi aje blog dia, mc ropenye..btw, jagelah kesihatan ye..

ummiross said...

semoga cepat sembuh angah...

ardinihumaira said...

take care :)

alinac lover said...

laaa trus byk keje yer??

Fiqas said...

sampai migrain ke angah?
jagn stress sangt..jaga kesihatan.. kalau dah sakit ni, ssh nak baik..

Afzainizam said...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“tali timba ditarik perlahan
terasa sejuk air perigi
Ziarah blog tanda persahabatan
insyaAllah hamba datang lagi”

warrghhhhh aku pun MC pasal rasa tak sedap badan ni... mungkin kena hujan hari tu...


macam ko lah bila naik kerja mau melambak kerja sam,pai tak terbuat semua tertangguh

MrS. F!zA said...

jgn stress2 sebab nyonya tu angah..dia sihat nanti angah jgk tk sembuh..get well soon!

bunga said...

hahah..betul2..lau mengandung xsalah..hehehe..

jaga kesihatan tu angah..

Related Posts with Thumbnails