Friday, March 18, 2011

~ SaKit2 BaDan ~

Hari ini terasa tired sangat2... badan sana sakit sini sakit..Pinggang lagi la..Akhirnya berjaya juga misi project ku,Hasil dari pertolongan suamiku..Ehh korang nie..tahu la semalam khamis malam jumaat kan???ish..ish...ish..ish... korang ke arah tue lak pikir...X ada arah lain ke selain tue???
Ingat tak ayat yg last semalam...
ya kerana ayat ini lah angah bertungkus lumus kerana apa...Kerana 
kuih apam polka dot...

Semalam balik jer kerja ambik ko tanpa berlengah terus melulu ke dapur..nak kejar time....
Yg penting buat santapan tuk kenyangkan perut dahulu, kemudian selepas maghrib barulah angah bersilat di dapur tuk buat tempahan dari org yg inginkan sebanyak 150pcs Fuhhh...letih gak buat...Sebab balik keje terus ke dapur mana tak letih...tul tak..
Mulanya nak tolak tapi tak sampai hati sebab permintaan dari Adik ipar akak angah yg order..
maka deminya angah buat juga...
Akhirnya sampai Kul 12 malam barulah selesai segala bagai termasuklah mengemas rumah..Barulah masuk ke kamar untuk tidor..Alhamdulillah selesai gak....

p/s: Esok cutii yahoooooooo...




52 Budak comei:

kakchik@ella said...

Angah .. kakchik belum nak order lagi tapi nak rasa. Boleh kan Angah sayanggggg??? Hihi

☆ lieya latif ☆ said...

wah...bertambah sukses bisnes angah ni hah....apam polka dot dah ramai yg minat nie...byk tu 150 bijik.....alhamdulillah kan...dpt jadikan sumber pendapatan hah...

sarah-najwan said...

wah letih berbaloi nih..

nk order tu guaner angah wey..hehee
akak cam suko je kat polka dot tu..hehe

✿ etiey erywan ✿ said...

woo.. arini rushing bw. nengok gambar daku terliur pulak... hantar sini sikit!

Cma Shiema said...

he3..rajin angah..
geram cma tgk apam2 tu..cantek!
cma punye merekah...

shark said...

tu dia...mcm2 kaler ada.

Hanis Azla said...

angah ambil tempahan juga ke.. nnt bolehlah akak tempah juga.. nak buat sendiri tak sempat2 lagi..

LYAfrina said...

rajinnyer dia buat byk2..

LYAfrina said...

rajinnyer dia buat byk2..

toyolkiut said...

apam tu x boleh pos ke angah..
mengidam TK nk rasa ni..
kesian..

toyolkiut said...

suka tngok gaya hidup angah..
sempoi.. bizi.. sume ada..

cHiEydA said...

bulih wat bisnes nih..

apple hijau said...

Angah....sedap nyer... nak lah jugak... macam2 kaler ada.. :)

ardinihumaira said...

comelnye kueh apam warna2 ni:)

nora said...

comelll cam cendawan (cendawan comey arrr)

ENTRY HOT : Hari Ini Dalam Sejarah

Amy Syaquena said...

Wah hebatnya angah , dah buat bisness dah ha..good job dear..

fiza said...

Cumil nya apam polka dot nih, kalerful ^_^

Nora Shahaira said...

wa..dah siap bertempahan dah ni..hebat la angah..

~ Miss PIJAOSIX~ said...

angah jual brape ye? nak gak rase..hihi

AngahSayang2314 said...

kc bole...bole.. eh kc bila kita nak jumpa

AngahSayang2314 said...

lieya alhamdulilla bole la...

AngahSayang2314 said...

sn tue la..tak pe bila kita jumpa kita tukar2 yer

AngahSayang2314 said...

ee bole2 bila.. hehehe

AngahSayang2314 said...

cs bole la... hehehe tak pe cs cuba lg yer

AngahSayang2314 said...

shark hehehe

AngahSayang2314 said...

ha bole2 bila tue hehehee

AngahSayang2314 said...

lya org tempah

AngahSayang2314 said...

tk sian dia.. bole..bg address yer... ye ke thanksss

AngahSayang2314 said...

c bole2 hehehe

AngahSayang2314 said...

ah bole2 tak salah punnn

AngahSayang2314 said...

dini memang comel

AngahSayang2314 said...

nora cendawan ke?? hehehe

AngahSayang2314 said...

amy hehehe thanksss

AngahSayang2314 said...

fiza beraneka hehehe

AngahSayang2314 said...

kak nora bole la...

AngahSayang2314 said...

kak pija bole2

Zura said...

rajin nye budak angah nie...

Suhami Ahmad said...

Wah ngah....dah ado side income ni...bagiuh...

nisa said...

Amboi..hebatnya angah...150pcs..banyak tuu..memang sakit pinggangla dibuatnya..pape pun tu dinamakan rezeki kan?

munna said...

wah! sudah jadi tokey apam dot dot ye angah...

munna tag angah

http://anakdaraku.blogspot.com/2011/03/contest-photo-anakku-ceria.html

makdara TERdiva said...

bilalah MDT dpt rasa nih.. :)

Hanis Azla said...

tentulah nak klu anagan nak bg rasa.. nnt akak bg address yer.. TQ angah..

toyolkiut said...

angah..
TK dh tngok kalendar satni..
31hb tu khamis..
esoknya jumaat dan sabtu, terengganu cuti la..
x sempt smpai kot..
huhu..
x pe la, lain kali ye..

Fiqas said...

wah angah, dah maju selangkah lagi ni.. dah start amik order tu...

Adinda Amy Sensei said...

rajin sungguh si angah ni kan...hehe

ummiross said...

semoga makin murah rezeki..

Sham said...

waaa tak pernah tengokla apam polka dot...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhhh mmg aku respect kat anggah kalau buat sesuatu mesti tekun..... rezeki tu namanya....ade side income .... boleh lah top up mana mana keperluan lain kan...

Trah Assan said...

Yummehhhh nampak sedap ! :D

Suara Kalbu said...

Amboi amboi Angah.. dah bleh buat bisness ni ... mau patah pinggang gak nak buat tu ..tapi somel je

MASZ said...

SEDAPNYER.blh pos kat srwk x???ehehehe

Ogy said...

wahh angah pun dh buat bisness...gudluck angah....rs mcm nk rs je apam tu.gebuuuu

Related Posts with Thumbnails