Tuesday, February 1, 2011

~ ReUnIoN At D'kaYanGan ~

Ya akhirnya Setelah janji punya janji maka pergi la angah di 1 tempat untuk berjumpa kawan2 sekolah..
Lama sungguh tidak berjumpa ngan diorang ..Tapi sayang hanya segelintir or sebahagian yg datang utk menunaikan janji tersebut...
Setibanya angah di sana tanpa di duga pada hari tersebut merupakan perlawanan kelantan vs selangor...lak tu angah,gugurl & hubby memakai red team sekeluarga..hehehe...
Tak sangka semasa angah sampai ada pulak yg ambil gambar..hehehe..
Kemudian meja telah di reserve..oleh mereka.angah pun apa  lagi...Terus la ambil menu2 tuk di makan...
Menunya memang banyak korang nak apa cepat..cakap sotong...ayam..daging..ketam...udang...ehh macam2 la... semua ada... Puas hati la...ngan harga RM 19.90 memang berbaloi...ia kat area stadium shah alam..
ngan hati yg masing2 gembira semua nya senyum kerana dapat berjumpa ngan kawan2..senang cerita senyum sampai ke telinga la...pada malam tue...
nie lah wanita2 yg hadir pada malam tue... ada yg dah jadi mak org ada yg jd tunang org ada yg single minggle..apa pun happy masing2 berjumpa ngan kawan2 bukan takat ini jer wanita2 kelas angah..malah ramai lagi tapi di sebab kan halangan yg tidak dapat di elakkan lah...mereka tidak dapat datang..
akhir sekali angah dah kawan2 semua bergambar sebagai kenang kenangan...Apa pun memang happy dapat jumpa korang setelah 8 tahun tak berjumpa...yessszaaaaaaaa.....Selepas gi makan angah & diorang semua gi 1 tempat kemana tue??? tungguuuuuuuu next n3 hehehe....

p/s: Hari ini 1/2 day yahoooooo sapa nak ikut jom balikkkkkkkkk....

14 Budak comei:

Zaidah said...

nak tunggu yang next n3 plak...8 tahun tak jumpa lama jugak tu...

Fiqas said...

angah, ni kat kayangan steamboat ke?
sy br plan nk g minggu depan ngan member.. sedap tak makan kat situ?

LYAfrina said...

WAHHH.. SYOKKNYER JUMPE KWN2 LAMA..

d_tieah said...

Rajin ek buat reunion..
Kitorang dari dulu nak buat pun tak terlaksana impian..

Latest entry : Fynn Jamal nak bunuh aku?

POSH76 said...

bess sesekali REUNION camnikan

Amy Syaquena said...

wah bestnya sekali sekala dapat berjumpa dengan kawan2 lame kan... i like red you hehe..

DKosongLapan said...

mae jumpe kengkawan balik ni le......bulih tengok perbezaan ...dulu single mingle....sekaghang udah beghanak pinak.....dulu slim melim....sekaghang udah ade spare tyre...hehehe

Cma Shiema said...

wahh..sonotnye dpt reunion balik....
happy nye uols~~

εїз Cik Fasya εїз said...

seronoknye leh jmp kawan2 dulu.fasya pn ade wat reunion jgk.tp xde la ramai yg dtg.sume da ade komitmen kn..

Cma Shiema said...

wahh..sonotnye dpt reunion balik..
heppynye uols~~

munna said...

bestnya.. dpt jumpa member2 lama... memory lama menjelma kembali

LyNn HaMzAh said...

syoknya dapat gathering dgn kawan2...lynn nie dah lama gak planning dgn kawan-kawan nak jumpa tp asyik x menjadi jer...

Sarah Syazwani said...

bestnyer dapat kumpul...kitorg ni plan je tp x jadi2 lg reunion nyer

Afzainizam said...

… ....Gong Xi Fat Coi……..
┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
Wish you healthy always
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
....lllllll........ lllllll .......lllllll....
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

seronok.... seronokkkk.... best jumpa kawan2

Related Posts with Thumbnails