Tuesday, February 1, 2011

~ ReUnIoN At BoWlinG ~

Pakat punya pakat tetiba diorang pelawa angah & hubby tuk tunjuk kan bakat masing2 yg telah lama tak tunjuk..Masing2 semua ajak kitaorang gi main bowling kat SUMMIT USJ..Kemudian angah pun ajak la hubby gi....
Setibanya di sana...Tunggu lah group diorang sampai ...Tunggu punya tunggu sempat hubby gi menggurut badan...
Korang mesti perasan kan mula2 gegurl pakai red team kemudian grey lak...Sebenarnya baju dia terlalu comot setelah makan..nasib angah ada bawa bajunya..angah pun tukar la bajunya...Tue yg gugurl bertukar wajah ke grey color hehehe....
Ya ini aksi angah & husband sempat lagi pegang bola tue...sampai gugurl pun nak gak pegang tapi bila dia nak angkat dia kata "yatttt" (berat) hahahha..memang yat pun..
Pada malam tue memang sporting diorang semua...best memang best terasa diri macam zaman sekolah..happy sangat2.....Mereka bermain sampai 2 game tapi angah hanya bermain 1 game saja..sebab hari makin lama makin lewat..masa nie jam menunjukkan kul 10.30 kau...hehehe
Pada malam tue kesian angah tengok gugurl sampai mengamuk2 dalam kereta nak tido..mana taknya waktu masa tue menunjukan kul 12.15 heheh..Angah teepaksa pulang awal kerana ngan keadaan budak yg meragam..apa pun memang enjoy kalau sesekali...yezzaaaaaaaa..

p/s: ada 1 storry yg tidak dapat dilupakan.....apa tueeeeee tungguuuuu

NOTA GOYANG: ANGAH STILL BERCUTI TAPI NIE AUTO PUBLISH 





7 Budak comei:

Nora Shahaira said...

wa..boling tu, teringat masa nak baling bola tu ..tercampak ke depan. memang akak nora tak de diploma main bowling..hahaha...

bila ada anak memang agak terhad aktivitinya, jeles tgok angah still leh bercuti gitu..

nisa said...

comelnya gugurl..fuh angah ada bakatla mcm pemain bowling professional..bley ganti shazlin ni..

MamaYatie said...

oo..layan bowling kat summit..lama tak pi sana..

seronok kan jumpa kawan2 lama..tak abis nak stori mori

alinac lover said...

besh main boling

e.l.i.z.@ said...

dh lama x main bowlinggggg

Afzainizam said...

… ....Gong Xi Fat Coi……..
┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
Wish you healthy always
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
....lllllll........ lllllll .......lllllll....
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

dah lama tak main baling-baling ni.... mesti aku masuk longkang ajerrr

Fiqas said...

best kan sesekali enjoy cam ni...

Related Posts with Thumbnails