Thursday, February 10, 2011

~ Sapa Nak NaSi Ayam???? ~

Yeah hari berikutnya angah pun terus menerus ngan permintaan kepada hubby tuk buat nasi ayamm...lak??
Tapi kali nie hubby tukang masak nasi..angah masak ayam & perap lepas tue buat sos cili & sup ayam...
Tak nak la korang lebal kan angah nie pemalas lak.. kan?? 
Apa lagi bersilat la angah ngan hubby kat dapur sebab masa tue si kecik nie tengah tido cepat2 la kitaorang bersilat kat dapur..
nasi ayam....lapa loooo


Bila sudah ready angah pun apa lagi...terus la ngap2 hehehe..
Nasib dah siap semua gugurl pun bangun kalau tidak dia pun turus bersilat gak kat dapur sama...
Biasanya hubby kalau masak nasi ayam ke???nasi beryani ke???tomato ke?? dia suka beli beras khas tue yg nampak cantik jer nasi tu....cantik tak???cantik tak???hehehe
Boommmm kuah cili pun bertempiaran ke nasi heheheh...

Fuhhh saja jer nak buat korang lapooo tapi angah yg lapoooo nie...angah nak bagi korang rasa masakkan hubby nak tak??? meh sini cepatttttt....hehehee


p/s: Fuhh idea....idea...mana kau hilang nieeeeeeee........tolong tandusan idea nieeeee

56 Budak comei:

☆ lieya latif ☆ said...

wah wah nampak sodap...lieya pun dah lame ni tak buat nasi ayam semenjak dah jumpe nasi ayam sedap kat presint 9 ni terus dah lupekan diri nak masak sendiri hihihihih.....

Ellen said...

Hai angah...sedapnya nasi ayam tu..hehe..minta sket..

Tak per la angah tak sempat singgah sebab ellen pun susah gak nak tinggal jejak kat sini...hehe...kalo balik2 singgah dan balik2 tinggal komen, macam tak sesuai plak..kan kan...kalo boleh angah letaklah shoutbox tu tinggi sket atau letak tempat tulis message kat atas..ellen sedih tau tak dapat tinggal jejak bila p sini...huhu...

p/s----pengunaan "bah" angah tu tak kena la dear, kalo kata gitu takut nanti orang akan ketawa...kalo nak cakap kena belajar dulu...ellen pun jarang guna "bah"..sebab ianya sesuai untuk beberapa ayat ja...hehe...kalo ditambah mana2 , janggal plak dan pengertian ayat dan lari tu...hehehhehehehee...

E.d.Y said...

tgk gambar makanan tu terus rasa lapar..huhu

BIONIC WOMEN said...

wah..nasi ayam...
padai hubby memasak ek...kalau hubby eily suh memasak pengsan kot,,tapi selalunya dia wat kerja umah lain kalau eily masak. kalau lipat kain dia lagi teliti tau.

eily pun baru jer pandai wat nasi ayam nih..
lapo ler plak

el said...

nti wiken nak wat nasi ayam lahhhhhhhh hehehehe..hope ada kudrat le nti..:)

munna said...

ada yang tayang nasi ayam rupanya.... patutlah perot rasa lapor aje!!!1

LYAfrina said...

nk rasa msakan angah jugok..

Zura said...

dah mcam kat kedai je angah...siap berbentuk nasi tue letak kat pinggan..

Fiqas said...

angah, nakkkk...hehhehe...

kakchik@ella said...

Best la tgk angah n darling gotong royong kat dapor. mesrraaaa je, kan Ngah. hihi ..

azzey said...

Mmg terus lapor tgk nasi ayam angah ni....pandainya msk nasi ayam..:)

zulkbo said...

salam..
yumm..yumm..
sedapnya..lama dah
my Mrs tak buat nasik
ayam nih..selalu beli
je..he he

aibaks said...

ni yang yop tak sabar nak gi umah ko ni ngah.. leh dapat makan best2.. hehe

bun_nee said...

laparnyee.. sedap nasik ayam tuuu.. nanak..

iS3 DaEnG said...

pos sini sikit..memang tengah lapar ni..tambah2 lagi tengok nasi ayam tu..huhuhuhuh

nuriz said...

aduii ramai blogger tunjuk makanan tghri ni huhu laporrr

sarah-najwan said...

mmg akak lapo..

akak mung ketandusan idea..tu psl n3 jd mcm status fb..huk huk

Nora Shahaira said...

mcm sedap aaaa...senang tak..? kongsi resepi ngah...nak try juga..

Ellen said...

Hehhehe....Tak payah angah risau ya..ellen tak terasa hati pun...peace!!!miahahahaa....

Angah tak payah tukar template cuma tukar lokasi shoutbox tu saja..letakkan kat atas..atau angah p kat shoutbox punya web ubah style , itu ja...hehe

Encik MamaT said...

serius.. terliuq tgk.. lama tak makan rasanya.. ish.. nti nak suruh isteri buat.. hehe

:: Zanna :: said...

wah!! sedapnya nasi ayam...yum!! yum!! terliur taw... eheh~~

Rinna said...

Kalau cam nie.. Angah ngan hubby leh bukak restoren laa.. Tak de hajat ker.. leh akak tolong gi makan..hehehe

Ezay Hadry said...

best nye nasi ayam tu..
bile angah nak belanja plak..hehe

AngahSayang2314 said...

lieya cepat gi buattt hehehe sebelum bersalin....

AngahSayang2314 said...

ellen nak ke?? no halnyerrr... hehehe

tak pe angah pun tersalah tue hehehe

AngahSayang2314 said...

edy nak ke?????

AngahSayang2314 said...

bionic tue la nasib tue heheh untung kan??? hehehee

AngahSayang2314 said...

el cayok2 cepatttt sebelum bersalin

AngahSayang2314 said...

munna cepat makan hehehe

AngahSayang2314 said...

lya meh la dtg kajang

AngahSayang2314 said...

zura nak ke???? meh sini

Suara Kalbu said...

Adoiiiiiiiiiiiiiiii.. lapar.

Angah.. meh sini datang dapur umah ida tolong masakkan nasi ayam ni. hihihi

AngahSayang2314 said...

fiq dtg la kajang...

AngahSayang2314 said...

kc pun apa kurangnya hubby pun sporting gak kan???

AngahSayang2314 said...

azzey nak ke?? meh sini

AngahSayang2314 said...

salam bro zul cepat balik suruh org rumah buat yer

AngahSayang2314 said...

aibaks no hal bila nak mai...

AngahSayang2314 said...

bun bole ke jom mai sini hehhee

AngahSayang2314 said...

is3 bole jerrrr tapi kang basi macam mana???

AngahSayang2314 said...

nuriz ye ke??? hehehee

AngahSayang2314 said...

kak sarah jgn mara....sabar..sabar... meh jamu nasi ayam..hehehe

AngahSayang2314 said...

nora tak ada hal nanti angah kuarkan resepi yee

AngahSayang2314 said...

ellen cayahlah peace no war hehehe

AngahSayang2314 said...

en.mamat cepat nanti suruh dia buat yerrrr

AngahSayang2314 said...

kak zanna hehehee

AngahSayang2314 said...

kak rin insya allah kalau ada rezeki mana tahu kan???

AngahSayang2314 said...

ezay bole jer tunggu la bila angah buat makan2 ke?? time raya yee hehehee

MIZZ SUE said...

ASSALAMUALAIKUM

HAI..SAYA MIZZ SUE,
NAK MINTA ALAMAT RAKAN BLOGGER YANG PALING SAYA SAYANG BOLEHKAN?

SAYA NAK MENJEMPUT NI.

PLZ,HANTAR DI
sue_546@yahoo.com

SERTAKAN,

NAMA:
ALAMAT SURAT MENYURAT:
ALAMAT BLOG:
NAMA ANDA DI BLOG:


I LOVE U KORANG!!!
AJK OPERASI KUMPUL ALAMAT.

makdara TERdiva said...

lenkali buat anto sini ckit.. :D

POSH76 said...

Nak resepi leh hehe

S..U..D..@..I..S said...

nasi ayam nasi tomato
makan bertambah tidak terasa
kenapa nmpak kat sini..aiyoo
buat terlioq ingin merasa

Cma Shiema said...

angah......cma batuk2 ni pun lapo tgk nasi ayam tu..
nak..nak...xkira..nk jugakkkkk~~~:p

shark said...

aiyark...
masuk blog angah jer terasa lapo.

ammboi.blogspot said...

uih..kena p mkn gak nih...hehehe

Lawak Laki Bini : Isteri Yang Dingin (Nikah SX)

MamaYatie said...

wa...nampak menyelerakan la..mesti sedap tur..nak plak pakai beras special..beras basmathi ker?keke

alinac lover said...

lapar jugak nii

Related Posts with Thumbnails