Wednesday, February 2, 2011

~ AkSi TerLamPau ~

Tak sangka bukan takat perempuan saja tapi lelaki pun kau nak gak ye gugurl...Hehee kenapa yek?? ooo sebenarnya...nie semua pasal gugurl....Kenapa angah punya tajuk lain macam...hehehe last week masa angah nak balik dari bermain bowling..kebiasaan gugurl akan bersalam ngan semua org lepas tue..bila budak2 dia akan kasi tue kiss...Sebenarnya gugurl dah biasa ngan kiss budak2 sebab sepupunya semua girl tue yg dia dah biasa bila dah amin mesti kiss..Lak tu terkejut angah yg dia kiss anak kawan angah...isk..isk..isk...Lain kali jgn buat lagi ye..gugurl...tak baik tau...harammmmm 
Ini lah gambar candit yg sempat kawan angah ambil...

p/s: hari ini cuti apa lagi bersilat kat dapur la..buat apam hehehe...


NOTA GOYANG: ANGAH STILL CUTI LAGI...INI AUTO PUBLISH

11 Budak comei:

LYAfrina said...

wahh.. coti sakan dia!!!

selammat buat apam tu!!

** larat ke angkat bola boling tu??

LYAfrina said...

wahh.. coti sakan dia!!!

selammat buat apam tu!!

** larat ke angkat bola boling tu??

Cma Shiema said...

awwssss~~~betuahnye gugurl..

bighagenjo said...

haha~ ayokkkk..

nisa said...

amboi2 gugurl..sempat berkasih syg..hehe

Amy Syaquena said...

hehe.. gatai ye gugurl gi kiss anak teruna orang nanti tak mau buat lagi tau kasi..gugurl kecik lagi tak pe la dah besar tak mau taw hehe..

:: Zanna :: said...

eheh~~ gugurl dh biasa tu...huhu~~
bersilat ngah jgn x bersilat tau..huhu~~ selamat bercuti.. ^.^

ardinihumaira said...

bestnye men boling :D

Afzainizam said...

… ....Gong Xi Fat Coi……..
┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
Wish you healthy always
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
....lllllll........ lllllll .......lllllll....
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

warrrrggghhhhh... anak angah cium budak lelaki.... alahai sweet lahhh

Fiqas said...

kecik kecik takpe, jgn sampai besar ye nak kiss cam tu... sakit jantung angah nnt..

iS3 DaEnG said...

cute sangat...suka nengok budak kecik kiss...hhehehe

Related Posts with Thumbnails