Monday, February 14, 2011

~ TerImaLah SeJamaK BunGa ~

Wahhhhh...Terimalah sejambak bunga dariku ini...eceh..ceh... korang... komain lagi ye...Korang ingat angah nie apa...Mentang2 hari ini 14/2...Eh memang apa????Hari ini 14/2 bg Keluargaku kerana hari ini ulang tahun perkahwinan mak & abah ku...yg ke????hehehehe ke berapa yek???kwang..kwang..kwang...
hehehee..sebenarnya angah nak bg tahu jer hari ini ulang tahun perkhawinan mak & abah angah...Tak ada kena mengena ngan valentine day yer..
Pic from google

Sebagai anak angah hadiahkan flowers kepada kedua ibubapaku....hehehe...selamat ulang tahunnnnnnn......
pada korang yg beragama islam...
pic from zanna
ingatlah ye..............

p/s: Tunggu next n3 ye....resepiiii hehehe


26 Budak comei:

Fiqas said...

tahniah mak ayah angah... happy anniversary ...

C.I.N.T.A said...

angah semalam gi majlis suai kenal erk... nampak kelam kabut jerk nak balik, baru nak tego² angah dah balik.

Encik MamaT said...

baru nak marah angah.. hehe.... hehe.. hari-hari ialah hari kekasih.. hari hari adalah hari ibu.. hari2 juga hari bapa...hehe


selamat ulang tahun juga... :>

☆ lieya latif ☆ said...

wah wah....sweetnye..anivesari angah punye parent yeak.....mak lieya plak anivesari dieorg 1.1....tahun baru gitu hihihi

ieda said...

eppy enibersay buat mak dan abah anggah .. waaa jatuh pada hari vale .. ermm kira kebetulan kan .. ari2 berkasih sayang lah mcm tuuu .. :)

Ellen said...

wah...happy anniversary untuk ayah dan ibu angah..hehehe..hari ni pun anniversary ellen ngan hubby..we married on V-Day...hehe

LyNn HaMzAh said...

happy anniversary utk mak dan ayah angah...

Cik_HaWa said...

hepi anniversary wt makabah angah =)...btul2 ckp kan tidak pada valentine days...

Cma Shiema said...

alhamdulillah..tahniah utk parents angah.
apy anibersari~

εїз Cik Fasya εїз said...

epi anniversary mak n abah angah!

aibaks said...

ngeh3.. sejambak je ke bunga tu ngah? bagi la yop selori ke.. hehe

LYAfrina said...

happy anniversary day buat mak & ayah angah..
happy2 sokmo la..

MamaYatie said...

happy anniversary tuk mak & ayah..semoga bahagia bersama selamanya..amin

angah org Trg ker?aisey..tak cukup kenal lagi kita ni kan..kasik la email angah..kak yatie punya yatie3479@gmail.com

Suara Kalbu said...

Happy Anniversary untuk parents Angah. Moga terus bahagia

Cepat cepat.. nak tunggu tengok masakan Angah ni

Nurul Faezah said...

Semoga kekal sepanjang hayat..^^,

Resepi apa? hik2~ laparrrr..

munna said...

wah!... semoga parents angah bertambah bahagia dan hari2 bertambah sayang

oya said...

happy anniversary for them

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

comeynyer header angah n co. .. =)
neway, epi anniversary both of them.. =)
salam maulidur Rasul... yeyey, esok cuti.. =)

Zaidah said...

selamat ulang tahun untuk mak n abah angat....header baru...cantiklah...jeles gitu.....

:: Zanna :: said...

tahniah!! happy anniversary...

yes no valentine's day...huhu~~

b.E.L.L.e said...

happy anniberseri to parents angah..semoga kekal hingga ke akhir hayat.. =)

Rinna said...

happy anivesaary tuk mak dan abah angah.. Moga kekal bahagia hingga akhir hayat.. amin

E.d.Y said...

happy anniversary untuk parents angah...

bukan hari ni je hari sayang menyayang...sepatutnya setiap hari adalah hari berkasih sayang..so mari ramai2 boikot..huhu...

mari merayakan HARI KEKASIH ALLAH esok...:)

nisa said...

happy anniversary kt parents angah jugak...hari ni pun birthday adik nisa, tp xdpt celebrate ngan dy sbb dy duduk kt terengganu..jauh bebeno...hehe

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
selamat hari kekasih wahai kekasih Allah, Nabi Muhammad S.A.W...
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Sesungguhnya Allah dan para Malaikat sentiasa bersalawat keatas Nabi" Ya Allah! Limpahkanlah selawat serta salam kepada Nabi, ahli keluarga baginda dan para sahabat.

Allah berfirman,' Kami tidak menurunkan kamu melainkan sebagai rahmat kepada seluruh manusia.' (Al-Anbiya':107)

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Afzainizam said...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
happy anniberseri to parents
angah..semoga kekal hingga ke akhir hayat
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥





jangan merayakan hari valentine – jangan memberikan ucapan selamat hari valentine kepada siapapun – jangan mengirim pantun valentine dengan tujuan memeriahkan hari valentine – jangan menulis puisi valentine dengan tujuan merayakan hari valentine – jangan menulis puisi cinta dengan tujuan merayakan hari valentine

..... Buat Kekasih Kekasih, aku gembira mengenalimu, aku selesa mendampingimu, aku ikhlas mencintaimu, aku bahagia menyayangimu... Kekasih, terima kasih kerana memberi peluang untuk mencintaimu, terima kasih kerana sering meluangkan masa disisiku, terima kasih kerana sentiasa membahagiakan aku, terima kasih kerana memberi kesempatan untuk kepadaku untuk menjadi kekasihmu... Kekasih, aku ingin kau tahu, hanya kau yang kucinta, Tiada yang lain hingga hembusan nafasku yang terakhir... I LOVE YOU ...
ape pun kami sedang baca older entry pos korang ni… thanks kongsi cerita..thanks

Related Posts with Thumbnails