Wednesday, February 23, 2011

~ GaGak HiTaM SaKit ~

OOOppppppssssss berhenti sekejap kisah makan.makan... dulu yer...Apa resepi??? ada nie.. tunggu jer la next n3 nanti..pasti ada... ala korang sediakan jer kertas & pen...Opps tak yah copy & paste jer nanti..
Sebenarnya angah nak story morry gagak hitam angah sakit...


Almaklum la.. dah 8 thn mana tak meragam kan...Sedangkan manusia pun ada sakit inikan pula kenderaan.. tul tak???Time2 macam nie la..dia buat halllll..Lepas dah hantar kat workshop..tersadai la kejap sebab owner yg tukang buat tue tak ada...Hehehee kalau ikutkan ada apa kat tempat lain...tapi di sebabkan kat org yg sudah biasa maka angah pun hantar la... tempat biasa...
Godek punya godek kereta ambik ko...........tengah paras2 hidung ni la kena sampai 4rat... belum lagi yg lain lagi...entah la.........


Tue la lain kali cakap lagi nak tukar kereta..kan gagak hitam dah merajukkkkkk hehehehe....Padan muka aku....yuhuuuuuuuuuuu


p/s: Sabar ye...next n3 angah kuarkan resepi..

29 Budak comei:

apple hijau said...

seperti ku kenal itu kereta...heheh!

kene pujuk tu angah..ha ha

☆ lieya latif ☆ said...

a'ah betul tu angah, kite ckp jek nak beli keter baru ..siap laa yg lame buat hal...selalu gak jadi mcm ni kan kat org2 lain...maknenye betullaaa kete pun pandai merajuk hihihi

Zura said...

betul angah...bende pun pandai merajuk tau...jgn cakap sebarangan..

:: Zanna :: said...

kete ni mmg mcm tu klu sebut nk tukar jer mesti majuk..eheh~~ sabar yer ngah :)

Fiqas said...

tu la... cakap lagi nak tukar lain..merajuk terus.. sekali kena mau semput...

rATu kEBaYA said...

aduhai angah.. akak ni lagi sadis.. ada org langgar kete akak petang semalam.. huhuhu.. kopak.. kopek dibuatnya

aibaks said...

apsal ko gi blurkan si gagak tu? hehe..

sarah-najwan said...

xpe ngah..pujuk dia elok2...nati dia cpt baik..

Cma Shiema said...

samelah kita angah..cma bulan lepas manje sakit..tu lakan,bila ckp nk tukar kete mesti keta merajuk...masuk ward rm790 kene..parah tu..

cma ade tag angah..rajin2 nnti join ye...

http://shiemacma.blogspot.com/2011/02/contest-senyum-tanpa-gigi.html

Rinna said...

Tu ler pasal..jgn citer nak tukar keta..masa dalam keter..sure pas tuh dia merajuk..

Biasa laa keta kalau dah lama2 mmg laa wat hal.. Keta akak yg dah bertahun tuh pun.. dah beribu abis..

kakngah said...

aduh.. perit gak ni.. blm sampai pay day lagi...

Amy Syaquena said...

betul tue angah benda pun sekarang dah pandai merajuk..cepat pujuk dia angah amek hati supaya dia x buat hal lagi hehe..

nisa said...

keta tu touching la angah, kalo nk tuka kena senyap2 je..hehe

Ogy said...

selalu mcm tukan...brg2 ni kadang2 mcm ade 'semangat' dia...kalo ckp nk tukar ke nk beli lain ke..mulalah meragam...hik2...tp kebetulan je tu kot..

Izan Ishak said...

cian dia majuk cakap angah nak beli yg baru ye. mmg semput kejap kalau kena kuar duit time2 ni kan~

LYAfrina said...

hehehehe.. nmpak gayanyer,, kena tukar sungguh ni angah :-)

ieda said...

adehhh tul tu ngah .. tgh2 bulan nie .. huhuhu sakittt kalau kena kuar rat2 nie huhuuh

tapi nak buat camner kan dah nak gune kang susah pulak huhuh

S..U..D..@..I..S said...

jgn dia wat hal kat tengah jalan
kat tepi tak pa..hehe

jgn mare....angah

cakap dengan sigagak tu kalau beli baru pun x lelong kamu

oya said...

lor sian itu kete..sembuh jer zaaz la berjalan

ummiross said...

hehe bukan merajuk tu angah, kete tu nak bagi peluang kat angah berkenalan dengan gagak putih pulak tuuu...mana tau berkenan.

eT said...

hehe..tu la..
dah merajuk..kalo pujuk pakai ayor lior xper la gak...huhu

peaNut said...

4rat ngah???aduii..dhla lom payday nih...siann angah..

Edy Zaidi said...

kereta kalau merajuk mmg parah poket...huhu

nuriz said...

ooo gagak hitam sakit ke hehe
bg ubat nanti lega le tu

Afzainizam said...

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh keter tu merajuk kut.... laon kali cakap bisik-bisik jangan sampai keter tu dengarrr.... RM 410 tu... uihhhhh banyak gak tu.... biasalerrr sesekali mmg meragam

Queenie said...

Salam angah..
pekabar..saja jengah tengok citer baru....

Suara Kalbu said...

Alahaiiii ...

Kereta ni kalau dah meragam..nak kena prepare lah poket jangan bagi tembus hihihi.

Takpe Angah. Kena selalu belai dia tu

MrS. F!zA said...

angah apa tggu lagi angkat kereta baru la..hehehe

alinac lover said...

yong lg teruk..rm700 huuu

Related Posts with Thumbnails