Friday, February 11, 2011

~ Nak BerTukAr TaPi ~

Sekarang nie angah dalam proses nak bertukar ke teratak baru almaklum la teratak angah nie dah lama dah tak bercat...Korang selalu bertukar2 angah tengok so tahun baru mesti la semangat baru kan???
Eh dah macam Semangat CNY lak ye??
tak..tak... nie tak ada kena mengena ngan CNY...apa pun angah nak bertukar ke pada yg baru..Rasa macam dah tak best la....cat warna nie....So korang ada cadangan tak?????Sapa yg pandai godek2 benda alah nie??? Cepattttt bantu angah.......Tolong...tolong...


Cuba tengok kat atas header angah dah bertukarrrr dulu gugurl kecik sekarang dah besar so kasi tukar itu header amacam cantik tak???? Apa pun angah berterima kasih pada mizz Sue  sebab dia buat kan header tuk angah..thanks ye sue nanti kawen insya allah angah datang...itu pun kalau tak ada aral..


korang kalau leh tolong meh la bantu angah...



p/s: ada tak sapa2 yg pandai tak???sebelum nie org yg Baik tolong angah Ann

34 Budak comei:

M a W a D D a H said...

cantik header memang da boommm...

adah memang baik...tapi xtau nk bantu cenggana sbb xreti sgt...hehehe...


p/s: adah baru je tukr background..hihi

kakchik@ella said...

1 smoll hepi femeli. hihi ..

:: Zanna :: said...

cantiknya header...suka2... ^.^




n3 baru : Kempen Say No VALENTINE!! ^,^

Izan Ishak said...

header mmg dah kebaboommm lah angah...cantik sangat!

Suara Kalbu said...

Cantik rumah baru ni ...
Ida suka kombinasi oren dan hitam.

kakcik said...

Nampak ceria header baru Angah ni.. :)

Nora Shahaira said...

haha..akak nora pun pakai instant..nak buat sendiri ni perlukan ketabahan..haha..maklumlah busy..eceh..


angah..nak buat resepi nasi ayam tu jgn lupa kasi link kat akak nora ya..

munna said...

kalau bab ni munna mmg tak leh tolong .. tak pandai langsung... sampai skrg nak tukar template sendiri pun tak berani takut ada yg hilang nanti..

Ogy said...

opsss cunn ar...sesuai je header tu dgn tema kaler blog angah ni...nk tukar baru ke ngah? make sure kalernya nnti tak lari yaa :)

unknown girl said...

chantek la header..
cube mintak tolong encik google..
hehe :)
mesti ada macam2 tutorial ;)

AngahSayang2314 said...

addah daboom kan hehehe thanks

AngahSayang2314 said...

kak chik thanks sis

AngahSayang2314 said...

sis zanna thanks

AngahSayang2314 said...

kak izan thankss

AngahSayang2314 said...

sk thanks ya kak ida pun leh gak buat ceria2 selalu hehehe

AngahSayang2314 said...

kak cik ye ke thanks kak

AngahSayang2314 said...

kak nora ye ke thanks ok..ok.. tunggu la hubby tulis yee hehehee

AngahSayang2314 said...

munna heheehe bukan tak tahu kan??tapi takutttt

AngahSayang2314 said...

kak g thanks apa pun baik boos hehehe

AngahSayang2314 said...

ug hehe thanks

Jamiel said...

cantik header baru ni..

Cma Shiema said...

patut le berseri2 je...header baru..
cantekkkkkk la angah..
tukar cat umah ek??cma pun tataw..
godek2 sendiri..masih x jadi2 lgi..

alinac lover said...

cepatlah bertukar angah

Encik MamaT said...

encik mamat senang.. guna template free je.. hahaha.. header semua free punya... takde sape nak buatkan.. kekeke...

AngahSayang2314 said...

jamiel ye ke thanks hehehe

AngahSayang2314 said...

cma thanks hehehee seri2 ke?? tue harusss hehehee

AngahSayang2314 said...

yong nak tukar nie..tapi pening2 lalat hahaha

AngahSayang2314 said...

la mamat nie angah nak da'ba'boom hehehee

MamaYatie said...

cantik la header baru Angah..jeles2x..hehe

lama2 yg sama boring jugak kan..selamat menukar cat umah yer

E.d.Y said...

wah..header baru..nampak ceria sikit

Fiqas said...

header tu cantik,,
saya mmg baik tp kan , tak reti la nak godek2 ni..hari tu buat kat blog sendiri pun jenuh...:)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uhhhhh happy family... happy hubby...

sungguh ceria .... penuh kebahgiaan
anda bertiga dalam satu header yang cukup menarikkkk

S..U..D..@..I..S said...

header happy2 ceria ...ok tanda semangat

toyolkiut said...

mmg cun la..
td msuk ingatkan salah blog..
hehe..

Related Posts with Thumbnails