Thursday, February 10, 2011

~ TaGgEd ~


Macam2 kena tag kali nie angah leraikan juga tag dari cma oiiii..oleh kerana angah ketandusan idea angah buat la.... hehehee...

Apakah status anda?
Mak dara bole macam tue..hehehe bini org la....

Ceritakan diri anda?
nama glamer angah .ade anak sorang jer...tue la satu2nya...duk kat kajang tapi org pj macam mana tue????.

Ceritakan tentang blog anda?
eeee mcam2 ada.. tapi yg lagi best blog angah suka kisah makan..makan..makan tul tak???

Apa pendapat anda tentang blog?
bg angah blog nie bertujuan tuk membantu angah dalam bidang penulisan..malah blog juga tempat angah meluahkan segala2nya la..

Nasihat pada kawan-kawan yang baru nak buat blog?
eh nak nasihat ye..nak kata lama tue tak la.. ada la dekat 1thn lebih tue pun kat opis jer bole blogging kalau kat umah mana bole sebab tak ada komputer pun....jd nak nasihat kena tanya pakar la... mcm blogger yg ribu2 & riban2 4llower nyer...

Nyatakan keunikkan blog anda?
unik???? entah la.. korang yg tahu apa yg unik??kan???
 
Sampai bila nak tulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
insyaallah..selagi di izinkan..

kalau bab tag tue tak pe la..angah tag pada yg sesiapa yg sudi buat....semua tauuuuuu hehehe

p/s: sat jer lagi n3 makan lagi tau..kan dah cakap dah tadi....





7 Budak comei:

ciKmOt said...

wahh...bagusnya ngah...pepagi dah jawab tag...hehehe

kakcik said...

Bila tak ada ilham... jawab tag pun ok juga, kan Angah? :)

aibaks said...

hehe.. apa salah nye mak dara.. haha

ieda said...

huhuhu akak masih ada TAQ yg belum dibuat :(

LYAfrina said...

akan jd blogger smpai bila2.. ehhehe

Mrs. Asida said...

ok pe.. blogger sampai bila2.. hehe

Cma Shiema said...

mak dara????yawww...

Related Posts with Thumbnails