Thursday, October 28, 2010

~ TeKnIk TuRuN BeRaT BaDan ~

Semalam angah tak sempat nak terjah umah korang..ye la mana nak sempat kan??? semalam angah 1/2 day.. jadi hari ini angah akan datang umah korang ye.. tungguuuuu...


Cerita nie sebenarnya dari hari selasa angah hold sebabnya angah nak dahulukan cerita yg terdahulu dulu gak...
Kan angah ada cakap ngan korang kan?? yg angah memang dalam contest 

GIVEAWAY "JOM SLIM ALA ALINAC LOVER" 


hadiahnya dah pun angah dapat hari selasa petang... & tanpa berlengah hari tu juga lepas mandi angah try.....ohhh memang betul2 panas tau.... betul kata yong....

Ini barangnya..

Terima kasih gak tak terhingga kepada yong so fa hari ini hari ke dua angah cuba product yong nie.. memang ada perubahan... tapi tak la.. sepenuhnya.. tul tak??? sikit...sikit... la....

Kepada korang yg nak kurus senang jer tekniknya..... gi la ke blog yong... yeeeee ALINAC 
cepat.....cepat... hehehe....

P/S : mmmmm ngantuknyerrrrrrrrrrrrr.....pagi dah ngantuk...cepatlah hari sabtu tak sabarnyer nak tunggu hari sabtu 



63 Budak comei:

kakcik said...

Ish ish Angah ni... pagi2 dah ngantuk.. gi bawak melompat bagi lemak2 tu terbakar dengan cepat! :)

POSH76 said...

beb kalau berkesan I pun mau orderla hehe

~ PIJA ~ said...

kurus la die lepas nih...hehee

Fiqas said...

angah, sy mmg tgh usha produk tuk kurus ni..
klu btl2 berkesan, nnt angah inform lagi ek..:)

aibaks said...

angah da try ka?
cane dengan produk satu lagi tu?
tak ingat plak aibaks..

sarah-najwan said...

good luck angah sb try produk tu..semoga akan nmpk hasilnya..

munna said...

wah.. lepas ni klu comfirm jadi langsing macam anak dara ... boleh jadi model utk produk tu ye angah

AngahSayang2314 said...

kak cik tue pagi tadi nie dah tak da... hehehe

AngahSayang2314 said...

posh ok bebeh

AngahSayang2314 said...

pija nak ke???

AngahSayang2314 said...

fiqas ok jgn risau

AngahSayang2314 said...

aibaks ok jer nie dlm proses tau hehehe

AngahSayang2314 said...

munna bukan product jer duta pun bole hehehe

AngahSayang2314 said...

sarah terima kasih mudah2an

Cma Shiema said...

untungnyer angah..dpt menang GA..
ari sabtu?ooo..g dating yer..

Zaidah said...

klu angah dah kurus buat review pasal produk nie tau...akak nak try jugak...

afzan said...

ada apa2 perbezaan tak?

Amy Syaquena said...

salam..

wahhh!!! slim la angah lepas nie kan..

ainihussin said...

angah..xde ke terjumpe cntest y bsrkn bdn lak..nk try..hihi~

AngahSayang2314 said...

cma memang untung...
bukan la nak tidooo la...

AngahSayang2314 said...

kak zai oraittt

AngahSayang2314 said...

afzan baru lagi la...

AngahSayang2314 said...

salam amy.....

slim melim gitu ehehehe

AngahSayang2314 said...

aini nanti ye angah try tengok2 tau

mahira oya said...

syoknya dpt hadiah sudah...
oya pn mau slim melim

Jamiel said...

Salam perkenalan..
Untuk slimming saya ada jumpa blog:
http://beautyhealthslimming.blogspot.com

shark said...

18PL ler plak kotak dia tue.
hehe

shark said...

kotak dia tu standard 18PL tu..
huhu

Lady SharpShouter said...

wah menyelim beliau sekarang ye. sila pakai dgn berjaya nnt buat entri psl ni lagi ye. i mau tgk resultttt. hehehe. muah :P

AngahSayang2314 said...

mahira memang besttt terbaekkkkkk

AngahSayang2314 said...

jamiel salam...

AngahSayang2314 said...

apa yg 18pl tueeeee

Mario said...

sambil2 tu...g la joging...hehe

AngahSayang2314 said...

lady cemburu la tue.. tul tak?? cepat cakap..... heheh okies dear

AngahSayang2314 said...

mario baikk hehehe

ozzy said...

salam..

tahniah dpt hadiah..

Bila nak update pic terbaru..hehe

ozzy said...

salam..

tahniah dpt hadiah..

Bila nak update pic terbaru..hehe

AngahSayang2314 said...

salam ozzy

abg..ozzy eh ada la.. nanti2 ye...

AnnFrendly Garden said...

angah....
jangan lupe ukur sebelum dan selepas.. senang nak buat perbandingan :)

LYaFRINA said...

woww... nanti malatoppp la angah

eiela said...

yup, kalau produk baik, kesannya memang cepat,,tengok kepada kesesuaiannya jugak.

alinac lover said...

ptot ramai msuk blog yong hri ni..byk dr blog angah la.hehe..tq angah!

Sharinginfoz said...

tak sabar nak tunggu sabtu kan, bola sepak

budak_nakal said...

kurus la angah lps ni..jgn lupa ltk gmbr terbaru lak nnt :D

zulkbo said...

salam..
semoga berjaya
cik adik..jangan
mudah mengalah..

NICK IRFAN said...

kjab nk terjah blog dia...

pawaka19 said...

kalau kak ngah betol2 kurus..mmg mel beli..hehe

New Entry "Mak Aii! Berkahwin Dengan Sendiri"

E.d.Y said...

wah wah wah.makin cun la lepas ni...;)

FareedSairi said...

hohhoo...ni untuk pompuan je ke? hehehe

Ilhamny.com said...

tahniah..tahniah..saya kalah utk giveaway nih..huhuhu..

nnti join la giveaway sy plak ye..hehehe

AngahSayang2314 said...

ann terima kasih yang u babeh hehehe

AngahSayang2314 said...

lya bukan meletop tapi terkoyak

AngahSayang2314 said...

ei betul tue tengok serasi ke idak kan???

AngahSayang2314 said...

alinac hehheeh sama2 jgn risau promote ada makna tue hehehe

AngahSayang2314 said...

sha bukan bola...

AngahSayang2314 said...

gongak yup tue pasti tau

AngahSayang2314 said...

abg zul thanks abg zulll for your support

AngahSayang2314 said...

nick terjah cepat hehehe

AngahSayang2314 said...

mel don't worry dah nampak effect dia tau

AngahSayang2314 said...

edy kau jgn cemburu nanti tau

AngahSayang2314 said...

fareed eh lelaki pun bole la...

AngahSayang2314 said...

my thanks okies hehehe

Tomato Gurl's Life said...

good luck!!

Related Posts with Thumbnails