Tuesday, October 12, 2010

~ HaNcuR Ke RuMah ~

Semalam 1 hari angah angin ngan internet kat tempat kerja nie... Ye la angah nak blogwalking tak dapat kau..eeee punya lah angah geram sangat2 semalam..Tambahan lak hari ini tekak lak sakit & perit dah macam baru lepas buat konset jer suara nie... (yeh..yeh...)..Korang2 sorry ye ada yg sempat angah blogwalking & ada yg tak dapat blogwalking ..sorry ye...Tak pe hari ini angah claim balik ye...jgn la merajukkkkkkk..
Semalam masa nak ambil gegirl kat umah mak tetiba jer adik bagi tahu ada bungkusan utk angah
ermmm apa yekkk....??????
inilah bungkusan tue thanks ann...

rupa2 bungkusan dari ann . Apa2 pun angah nak ucapkan terima kasih banyak2 ann bagi angah kuih tue hehehe.. sedappppp... hubby pun kata  sedap gak tapi sayang angah dapat makan cikit jer dah habissssss lo gegirl makan ngan papa dia hehehe... Korang kalau nak kenal dia leh la singgah ke blog dia dia nie memang frendly sangat2... Annfrendly
tengok lah aksi dia ngan nak ambil kuih...

ini lah rupa kuih yg ann bagi tue nak tak???hehehe
tapi ada hancur sikit..jer tue yg tajuk pun hancur hehehe

Thanks ann cedappppp sangat air tangan mu tue..hehehe next year raya leh la.. buat tembahan kan???kan??? hehehe

P/S : tekak perit sangat semalam dah minum air limau tapi perit lagi ada petua tak korang????



44 Budak comei:

Rinna said...

Laa hantar kuih dengan poss express mesti laaa hancur..tapi tak pe kan..dpt gak makan.. :)

zulkbo said...

Salam bertandang hari selasa..
apa khabar,semoga sihat seisi keluarga...moleklah begitu,baiknya ANN..

sarah-najwan said...

shedapnyer mkn kuih..nak la sket...

Ain said...

bestnya dapat sekut free...

try la minum jus asam jawa, mesti cepat baik sakit tekak tu....

Amy Syaquena said...

Salam angah...

wah beruntungya dia dapat kuih kita x de sape pun nak kasi hehehehe...nak makan masak sendiri...

Zaidah said...

hancur skit tak ape..yang penting sedap untuk dimakan...

shark said...

ler...
naper plak kuih pos pkai sampul pos xpress..
mmg hancur..
kuih epok2 saya x nak cuba ker:)

AngahSayang2314 said...

Rinna yup eh sedap tuee hehee

AngahSayang2314 said...

salam abg zul yup memang molek sungguh ann tue dia bagi kuih hehehe

AngahSayang2314 said...

sarah: kak zi eh sedap nak ke hehehe

AngahSayang2314 said...

ain thanks ye... hehehe sedap memang sedap kalau free hehehe

AngahSayang2314 said...

amy ooo kalau macam tue nanti bila2 angah gi mana2 angahb gi ye

AngahSayang2314 said...

kak zai yup memang sedap

AngahSayang2314 said...

shark org dah bari pun dah alhamdulilla hehhee.. eh epok2 tue apa??

LYaFRINA said...

syoknyer dpt kuih free...

skarang msim pnas.. snang sakit tekak.. byk minum air air asam jawa la angah..

aibaks said...

ganas plak tgk si budak gegerl tuh.. uih..

nur said...

kalau serbuk pun mesti makan gak kan..
ALL IN ONE

cEro said...

nampak sedap!!!!
nak jugak!!!!

budak_nakal said...

hancur tapi blh makan lagi tu.. haha.. rongak pun sakit tekak

ProfHariz said...

sakit tekat.. badan panas tuh.. banyak minum air masak je k

Cma Shiema said...

beznye angh dpt cookies..ha3..
petua nk hilangkan sakit tekak kne minum air suam bebyk.minum air asam jawa :)

εїз Cik Fasya εїз said...

bestnye cookies....
comel la gegirl..

annfrendly said...

err.. hancur teruk...
angah.. sorry laa..
ekceli ann blurr tak taw nak anta pos camne..masa anta tu nak cepat sebab kesuntukkan masa.. ingatkan nak hantar kat umah angah je tapi tak taw jalan.. hari sabtu tu ann gi jusco kat balakong taw.. isk.. kalau tau nak hancur teruk macamtu baik ann bagi by hand aje..

annfrendly said...

err..
hancur teruk...

angah.. sorry sangat2..
ekceli ann blurr tak taw nak anta pos camne..masa anta tu nak cepat sebab kesuntukkan masa.. ingatkan nak hantar kat umah angah je tapi tak taw jalan.. hari sabtu tu ann gi jusco kat balakong taw.. isk.. kalau tau nak hancur teruk macamtu baik ann bagi by hand aje.. nyesal hanta pakai pos..

ann pun sakit tekak.. sebab asik minum air sejuk... sekarang cuaca panas betul..

Mr Noble said...

kalau kueh tu sedap sangat, hancur2 pon tak kesah :D

NICK IRFAN said...

eh! kueh raya pun boleh pos ke? sy xpnh lagi pos2 makanan ni...

pawaka19 said...

cian da ancur..xpe..janji leh mkan lagi

New Entry "Kapal Terbang Yang Terbang Seperti Burung"

Fiqas said...

aloh la...cian nyer dpt biskut nk hancur..tapi takpe...leh rasa gak kan...

E.d.Y said...

wah..hantar kuih pakai pos ekspress je??


jangan lupa join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

Amy Syaquena said...

salam angah...

amy datang ziarah pagi sambil nak jemput angah join contest...

sinar raudah 'baby contest'

AngahSayang2314 said...

aibaks tak ganas la dia berebut ngan angah hehehe

AngahSayang2314 said...

nur betul tue

AngahSayang2314 said...

cero nak ke???

AngahSayang2314 said...

rongak hancur tapi tak berkecai hehehe... sama la hehehe

AngahSayang2314 said...

hariz tue la minum2 la nie

AngahSayang2314 said...

cma memang best nak ke??

thanks cma

AngahSayang2314 said...

cf hehehe

AngahSayang2314 said...

ann tak la.. hancur sangat tapi just sikit2 jer tak pe yg penting sedappppp tueeeee thanks ann

AngahSayang2314 said...

norble yup betul tue...

AngahSayang2314 said...

nick yup memang betul

AngahSayang2314 said...

pawaka memang bole makan pun bukan semua hancur tapi sikit jerrrr

CiK QiQi said...

angahhhhhhhhhhhhh..nk sikit..keh33333333333

AngahSayang2314 said...

qiqi bole ambik la kalau bole hehehe

Erieq said...

habis jadi serbuk. haritu org pos dah cakap nanti hancurlah. agaknye dorang baling2 aje kot masa nak hantar. tu yg hancur

Related Posts with Thumbnails