Tuesday, October 26, 2010

~ JoM PeKeNa NaSi LeMaK ~

Minta maaf dulu ye kawan2 semalam angah nak ke teratak korang tapi tidak mengizinkan sebab tenet kat sini.... tak tahu kenapa slow mollow sangat.. Jadi angah hanya dapat singgah beberapa blog jer..malah angah ada tinggalkan  jejak angah pada teratak korang kan??? sorry ye.. Ini pun pagi2 dah buat hal dah.. aduhhhhh terbantut tul la...


Sebelum tue terima kasih banyak2 ye atas ucapan korang pada angah semalam... & alhamdulilla.. rezeki tuhan beri....




Last week angah ada cakap yg angah ada buat nasi lemak kan??ye.. betul dalam angah tengah masak tetiba datang la bisikan dari belakang yg mengatakan 


"JOM KITA PERGI BERKELAH NAK?"


angah pun apa lagi korang bayangkan kalau kira2 dah 2 tahun 2 bulan dah angah tak gi mandi manda kat sungai..fuhhhhhhhhh lamanyerrrrrr...
Terus angah pun setuju la..& bersiap2


Setelah masakkan angah dah siap terus angah kejutkan gegurl 


nielah menu yg angah masak pada hari tersebut hehehe...

Korang nak tahu tak si kecik gugurl nie punya al kisah tungguuuuuu... hehehe

P/S : Aduhh hari ini tenet buat hal lagi.... ermmmm abislah teratak angah nieeee..tak ada org sudi jengah nie..

65 Budak comei:

Salmia said...

banyaknya menu...

lama tak p berkelah.

jangan lupa join contest kt blog mia :) http://salmiahehehe.blogspot.com/2010/10/contest-hadiah-apa-ya-untuk-mak.html

Sophia Rani said...

waa.. nmpak sedap la... hehe.. pagi td baru je sy makan nasi lemak beli kat blkg rumah.. hehe..

Amy Syaquena said...

salam...

angah meh anta sini sikit, terkiur nie

LYaFRINA said...

lya nk g bkelah gak...
tp kat sini mcm musim nk msim tengkujuh da... kna la tunggu next year...

AngahSayang2314 said...

salmia: hehehe kebetulan la pulak heheheh

AngahSayang2314 said...

sophia: sedap ke?? bole la tak nak la bangga sangat hehehe

Fiqas said...

wahh angah...gempak r nasi lemak tu...
nak rasa sikit boleh...?

zulkbo said...

salam..
woittt..sedapnya ni
yumm..yummm..berlemak
la nanti diriku ini..
la la la..

AngahSayang2314 said...

amy salam..

nak ke?? bole jer hehehe

AngahSayang2314 said...

lya sabar ye.. nanti dapat la.. hehehe

AngahSayang2314 said...

Fiqas heheh nak ke?? meh la sini rasa sikit hehehe

AngahSayang2314 said...

salam abg zul..

yoo bertambah2 la lemak kan???

afzan said...

crab stick tu nampak sedap je!

POSH76 said...

beb hang ni buat tingin nak pekena nasi lemak tapi nak yang macam ni punyer hehe

Kauthar said...

bestnya angah makan nasi lemak...sedapnya nampak..dh lama rasanya tk makan nasi lemak best..huhuhuh

el said...

nasi lemak kamoo buat el lapo lah..huwaaaaaaa lapooooooooooo nak jugakkkkkkkkkk

Lady SharpShouter said...

dun worry, angah tak mai pun kami jengah jugak. jelesnye berkelah, nak ikutttt

kakcik said...

Rajinnya Angah masak... mintak sikit! :)

AngahSayang2314 said...

afzan nak ke?? sedapppp hehehe

AngahSayang2314 said...

posh ko pun teringin ke?? meh la dtg sini

Rizziela said...

Bestnya g mandi sungai..akak dah lama x g...takut...

Abg pun x nak g mandi sungai..dia kata bahaya..ada anak kecik

AngahSayang2314 said...

Kauthar nak ke?? heheh apa lagi bersilat lah cepat kat dapur

AngahSayang2314 said...

el nak ke?? meh la sini hehehe

cian dia ibu mengandungkan

aibaks said...

wa mek... sedap plak makan nasi lemak dengan ayam tuh .. hehe.. sambal tumis biasa tuh takde ke?

AngahSayang2314 said...

lady thanks ya kerana sudi terjah blog angah hehehe... jom??? bila??? kat ner???

AngahSayang2314 said...

kak cik nak ke?? hehehe

Cma Shiema said...

beznyer g picnic..siap ade home made ns lemak lg...nyum2..

Zaidah said...

lauk sampingan banyaknyer angah...jadik lapar balik nie...

MamaYatie said...

eee...angah ni..kecur liur tngk nasi lemak angah tau..

AngahSayang2314 said...

kak zie ye ke kenapa takut..

tapi dah ok dah.. haziq kan dah besar...

AngahSayang2314 said...

aibaks memang sedap nak ke?? tak ado la nie pun dah berasap tau

AngahSayang2314 said...

cma best sangat nak joint ke?? lain kali kita rancang sesama ye

AngahSayang2314 said...

kak zai heheh tak rancang pun tetiba nak gi last minit

AngahSayang2314 said...

kak yati terliur ye.. hehehe

alinac lover said...

sedap nya tgk nasi lemak tu..tergugat yong.hehe

FareedSairi said...

Thanks dtg jengah kak :) kalo ada yg menari jom kita kongsi2kan

Sharinginfoz said...

baru lepas pekena tapi semalam, memang sodap nasi lemak

LadyBird said...

pandainye angah masak.. nak sikit..

mahira oya said...

cam sodap...angah nakkkkk!!!

Abhamz said...

salam, nasi lemak mmg sedap tapi lepas makan blh ngantuk..

AngahSayang2314 said...

alinac : sedap ye tergugat la.. hehehe

AngahSayang2314 said...

fareed ok roger2 hehehe

AngahSayang2314 said...

sha ye ke hehehe

AngahSayang2314 said...

lady nak ke?? hehehe

AngahSayang2314 said...

mahira nak ke meh sini dekat sikit hehehe

AngahSayang2314 said...

Abhamz ye la betul tue

munna said...

lepas sejuk2 mandi sungai.. lepas tu makan.. syoknya...

aNiS tHe BumbleBee said...

alaaaa....sedapnyee yunk!! dah lama nk mkn nasi lemak kt sini,tp sakit tekak ni xsembuh2 lagi.nk buat sambal tumis kang,konfem mkn tak ingat dah.pestu mlm,kung kang2x batuk plak.kih3x!




err...pos sini skit lah.hihihi!

p/s:dah link yours..mekacih dtg blog kite. :D

velasrizal said...

wah sedapnye nasi lemak ni.. teringin nk mkn nasi lemak lps ni..

Kontroversi Isu Islamic Fashion Show

AngahSayang2314 said...

munna tue la kan betul tue

AngahSayang2314 said...

anis la cian nyer dia.. lama tak makan...ye ala2 cepat2 balik malaysia ye...
tapi apa yg penting makan ubat ye.. minum air banyak2

anis sama2

AngahSayang2314 said...

rizal nak nasik lemak ke?? hehhee cepat gi cari

farah nordin said...

aduiihhh sedapnya...terliurrr

Kuman Chaos said...

makan ansik lemak budget cuma sekali seminggu ehhheeh
kuman "18SX??.." Entry

maCy said...

lapanye angah.. huhu

Ms Nury said...

Tima kasih singgah blog Nury N follow sekali...

Okey, Nury dah add link Angah di blog Nury...

Amy Syaquena said...

morning..

amy datang bertandang pagi sambil mencari juadah baru, x update lagi erk...

AngahSayang2314 said...

farah sedap ke?? hehhee

AngahSayang2314 said...

kuman tue pun tak elok kalau ikutkan ia elok 1 bulan 1 kali jer

AngahSayang2314 said...

macy lapo yooo

AngahSayang2314 said...

nury sama2 hehehe

AngahSayang2314 said...

amy salam..

hehehe on the way la tue hehehe

E.d.Y said...

amboi..banyaknye makanan...sedap

AngahSayang2314 said...

edy banyak ke hehehe???

annfrendly said...

rajinnya angah masak untuk berpiknik......
siap ada jejari ketam lagi..
wah..wah...
mesti sedap air tangan angah ni..
nyuummmmyy

Related Posts with Thumbnails