Monday, October 4, 2010

~ Last GaNti Pose di Bulan SyAwAl ~

eh macam tak kena jer speaking london angah tue kan???arrr lantak la.. janji rockkkk hehehehe.. paham tak???? la buat2 paham jer la ayat dah tunggang -langgang nie..Last week angah ada kata angah last ganti pose kan???kan??? balik jer kerja terus siap2 sampai la time nak buka.... lepas tue angah kan baru jer menetap kat tempat baru jadi tempat2 tue tak familiar sangat kan??? Lepas tue hubby dah call awal2
hari ini off masak ok. wah ngan sukanya angah apa lagi...
hoooreyyyyyyyyyy cuti masakkkkkk hehehee..
Tak la jauh ngan rumah terjumpa la kedai makan....Perhhhh baru jer duduk terus dia serve lepas tue duk baru 5 min ambik ko terus sampai order.. time buka ada 10 min lagi jadi angah pun tunggu la...
Sempat la angah ambil gambar budak gegirl nie ngan kerenah papa dia...


nie budak yg action tak ingat bila mama panggil buat tak paham jerrrr.....


yah tibalah time berbuka menu kuuuuu...yezzaaaaaaa...


Makanannya memang sedap puas hatilah... dari segi layanan,makanan & harga semua bagusss & berpatutannnn hehehehe....best gak kan kalau hari2 tak masakkkkkk....macam nie bole pokaiiiiiii ooooo... hehehehe

P/S: hoooreeyyyyyy dah abis ganti poseeeeeeeee korang dah keeeeeeeee???? (nada action nie hehehee)

40 Budak comei:

Kie-yu said...

woh!
dah abes ganti
seronotnye :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

angah selalu tunjuk gambar makann.. buat fifiey teliurr je.. haha, anyway, gantii puasa ye?? bgusnye,. awl2 angah dh gantii:)) boleh fifiey contohii ni..haha

Sharinginfoz said...

yang penting puas hati baguslah

b.E.L.L.e said...

salam angah..perghhh.lame gile tak mengomen kat sini..hehe. da abeh ganti pose???cepatnyer...*jeles* kite baru ganti 2hari. ade lagi 5hari. sob3...

b.E.L.L.e said...

salam angah..perghhh.lame gile tak mengomen kat sini..hehe. da abeh ganti pose???cepatnyer...*jeles* kite baru ganti 2hari. ade lagi 5hari. sob3...

Lady SharpShouter said...

amboiii, action sungguh beliau. haha.

POSH76 said...

bessnyer dah habis ganti puasa....hehe

AngahSayang2314 said...

kie-yu seronokkk hehehehe

AngahSayang2314 said...

fifiy jgn lebih malu iii hehehhee

AngahSayang2314 said...

yup memang puas pun hehehe

AngahSayang2314 said...

belle sabar no sabar....

AngahSayang2314 said...

lady kau adooo hehehe

AngahSayang2314 said...

posh memang best hehehe

zulkbo said...

salam..
alhamdulillah..
habis juga menggantinya yek?
makan luar sesekali okey..selalu
pun boleh..sendirik bukak warung
makan lah..hu hu

E.d.Y said...

wah...rajinnye ganti puasa...terus puasa 6 ke?

mr.curly said...

yahuuu!!.. pasni leh la angah lanje saye lunch.. hehe

NICK IRFAN said...

wah! awal gak akak ganti.. hehe

AngahSayang2314 said...

salam abg zul

alhamdulilla abis gak kan??
sesekali ok tapi kalau selalu bankruptcy hehehe

AngahSayang2314 said...

edy cadang2 nak gak la.. tapi macam tak kesampaian jerrrr tue tak teruskan

AngahSayang2314 said...

mr. curly bole nak ke?? bila?? di mana???

pawaka19 said...

bahagia tol family kak ngah

New Entry "Aplikasi Percuma Telepon Bimbit"

budak_nakal said...

haha.. kalau keluar mkn hari2 alamatnya x payah beli dapur masak kak..haha :P

noreed said...

bersemangat nyer si kecik tu mkn. comel jer...

maCy said...

huwahhh.. seronoknye. kalau maCy dah celebrate besau2~ huhu

Mr Noble said...

tidak berkenaan. haha! :p

cEro said...

bagus laa angah..
cepat dah ganti pose kan??

annfrendly said...

bagusnya angah ni.. dah abes ganti puasa.. very good..
nasib baik dapat hubby yang memahami. best la :D

iyllienaz said...

angah..tak jadi tukar keje ye??

LYaFRINA said...

bestla...
lya gak belum merdeka..
dh la byk

AngahSayang2314 said...

nick : hehehe dah biasa nick

AngahSayang2314 said...

mel thanks berkat doa aminnnn

AngahSayang2314 said...

budak tul tue???

AngahSayang2314 said...

nore tue la pasal thanks

AngahSayang2314 said...

macy agak2 la macam perli jerrrrrr hehehe

AngahSayang2314 said...

mr.noble kenapa tak berkenaan lak???

AngahSayang2314 said...

cero jgn puji lebih2 malu aiii hehehe

AngahSayang2314 said...

ann thanks... memang pun hubby memahamii hehhee dia pun galak gak

AngahSayang2314 said...

iylli tak fikir punya fikir terus rejected hehehe

Erieq said...

meleleh air liur tengok makanan tu

nizam omar said...

saya nak jadi budak comel jugak..
bestnya dok posa ganti..kalau mcm ni..hari2 nak posa ganti..hehehee

Related Posts with Thumbnails